torsdag 7. februar 2019

Helsenorge no min side

Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg . Innlogging på helsenorge. Du kan bruke BankI BankID på mobil, Buypass ID og Commfides e-ID for å logge inn på helsenorge.


Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Flere er under utvikling.

Du ser også tjenester som er under utprøving i utvalgte . Mange av tjenestene er nye og under utvikling. Når du har fått e-resept av legen, kan du logge inn på helsenorge. Her kan du se dine legemidler . Meldinger fra fastleger som benytter digitale tjenester på helsenorge. Du kan skrive ny melding til de helsekontaktene du har på helsekontakter- siden.


I tillegg kan du sende melding til. Kjernejournal inneholder utvalgte og viktige opplysninger om helsen din, som kan være nyttige i en akutt situasjon.

Timeavtaler Framtidige timeavtaler med helsetjenesten vises i en samlet liste. Alle kan åpne listen, men hva som vises i den vil variere, avhengig . Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Hvis du har vært pasient i Helse Nor Helse Vest, eller enkelte sykehus ved Helse Sør-Øst, kan du nå få se noe av dette ved å logge deg inn på Helsenorge. Webdel-feil: En webdel eller webskjemakontroll på denne siden kan ikke vises eller importeres. Finner ikke typen HelseNorge.


Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester som lege eller fysioterapeut. Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge. Du har rett til å bytte fastlege.


Denne videoen gir deg noen råd for å håndtere søvnvansker som har vart i en kort periode. Les mer om verktøyet. Pasienter i Helse Nord har digital tilgang til sin pasientjournal.


Logg inn på den nasjonale helseportalen helsenorge. Informasjon om hva helsenorge. Europeisk helsetrygdkort? Da skal du til den offentlige helseportalen helsenorge.


Fastlegebytte via internett er nå kun tilgjengelig fra nettsiden helsenorge.

Inntil videre kan fastlegebytte på nett kun skje via minside. Et besøk er en økt hvor personen åpner én eller flere sider på helsenorge. Bakgrunn ⎹ Om helsenorge. Min helse er felles innlogging til flere tjenester på helsenorge.


Produktstrategi helsenorge. Avtaler og kontakter. Innsyn i helsetjenestens journaler og registre. Vi gjør oppmerksom på at denne adressen ikke skal benyttes til pasientrelaterte. Se dine egenandeler på shiftnotes.


Om Vestlandspasienten og pålogging på helsenorge. Når du loggar inn får du tilgang på tenester som hjelper deg å følgje opp di eiga helse. Har du vært inne på min side på helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg