onsdag 21. mars 2018

Sankthansaften 2018 oslo

Sankthans feires ikke på selve dagen, i år 24. Da er det både bålbrenning og fest flere steder i byen. Den norske midtsommerfeiringen, sankthans , markeres fredag. For mange er sankthansbålet tradisjon, men det finnes også flere måter å feire . Sist oppdatert: 13:0 22.


Oslo brann og redningsetat har i år gitt tillatelser til å brenne bål i Oslo på sankthansaften.

Bål eller Brexit-vake? Photo from Vestby KommuneCelebrating Midsummer is a huge tradition in Scandinavian countries due to the fact . Hvervenbukta lørdag 23. Hva skjer i Oslo lørdag 23. Hvordan feirer du sankthansaften ? Både i Oslo og Bergen kan det bli forbudt med sankthansbål i år. Han sier også at om tørken fortsetter, blir det helt uaktuelt å brenne bål i Bergen lørdag 23.


Tjuvholmen, Oslo , Norway.

Her kan du feire sankthansaften! I år faller sankthansaften på en lørdag, og det er flere lokale. Enhet for mangfold og integrering i Oslo kommune og Bydel Søndre Nordstrand. I Norge feirer vi midtsommer og sommersolverv på St.


Dagen feires den 24. Bergen, som vanligvis er kjent for sine utallige regndager, og Oslo. Et livssynsåpent samfunn må villes – STL vil det!


Sjekk ut vår oversikt over konserter, utstillinger, teater, kamper, idrettsarrangement, . Bålforbudet er et generelt forbud mot å tenne bål, engangsgriller, bålpanner og annen åpen il. Oversikt over våre ordinære og avvikende åpningstider på Storo Storsenter. Se butikklisten for butikkers egne åpningstider.


Lørdag er det sankthansaften , eller jonsokaften. Publisert lørdag 23. Før trodde man at sankthans var en natt da grensen mellom den verden vi ser og det underjordiske var lett å krysse, sier . Ane-Elisabet Røer OP. Slåsskampen skjedde i Vaterlandsparken i Oslo , mellom Oslo Spektrum og.


Det er nemninga på 24. I Oslo og omegn bugner det av gode mat- og kulturtilbud denne kvelden.

Finn nærmeste butikk, åpningstider og søndagsåpne butikker. Vi har over butikker åpne på søndager! Burger er sunt året rundt. Lions Slemdal, juni fra 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg