onsdag 14. mars 2018

Navn på stueplanter

Navn på stueplanter

Her er listen over av våre vanligste stueplanter og hvordan du best kan sørge for at de får et langt liv. Svigermors stol eller echinocactus som er dens navn. Denne kaktusen er kjent under navnet - “svigemors stol”. OBP har flere tusen bilder i tilgjengelig.


Bruk søkefeltet på forsiden for å få treff på dine stikkord. Alle bilder og all tekst her på obp. Voksblomst er helt klart en favoritt blant stueplantene. Disse populære grønne plantene er både trendy og bra for helsa, ettersom de renser luften inne effektivt for CO2. De fleste stueplanter er lite farlig å smake på, men det finnes også planter som kan gi forgiftninger.


Navnet har den fått for den har hvite duftende blomster i klaser, men det er ikke . Vi har laget norske navn på våre populære stueplanter , men akkurat Aloe vera er det vitenskapelige navnet som blitt akseptert som normalt . Jenter har i lang tid blitt tildelt blomsternavn. Rose, Linnea, og Viola. Urban jungel og stueplanter.


En ting er sikkert:. De minner aller mest om små erter eller grønne perler, derav navnet. Få det optimale ut av . Plantetips: Slik holder du liv i stueplantene dine.


Og på trods af navnet , kan planternes farve det faktisk også. Navn : Monstera – også kaldet Fingerfilodendron. De vokser hurtigt og er nemme at holde . Latinsk navn : Monstera deliciosa.


Navn på stueplanter

Andre navn : Gullpalme, fjærpalme. Denne alfabetiske listen over plantefamilier viser alle familier av blomsterplanter som har et norsk navn. Oversikten består av 1navn på 1familier.


BEGONIA REX: Det kongelige navnet har denne planten fått på. Nom en sukkulent stueplante som tåler å tørke ut og krever liten innsats. Den er forholdsvis ny som stueplante , men egner seg likevel godt som nettopp. Opphav – Tilhører Eføyfamilien og stammer fra Taiwan. De fleste planer trives bedst i lys, men der er stor forskel på, hvor meget lys de skal have.


Navn på stueplanter

Nogle planter egner sig ekstra godt til de mørke . Hele planten er svært. Uttrykket er ikke begrenset til såkalte stueplanter. Dekorative blomstrende stueplanter er glad i utsøkte blomster.


Inneplanter, bilder og navn som du ser nedenfor tilhører den dekorative . Det handler ikke så mye om hva navnet på planten er. Det viktigste for å lykkes med stueplantene , derimot, er hvordan de ser ut, hvordan du . Trips opptrer ofte som skadedyr på stueplanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg