onsdag 14. mars 2018

Meslinger oslo

Meslinger oslo

Personen ble smittet i Europa. De som kan ha vært utsatt for smitte er blitt kontaktet. Folkehelseinstituttet opplyser at antall tilfeller av meslinger i Norge.


Bangkok i Thailand til Oslo hadde . Et tilfelle av meslinger er påvist i Oslo. MMR gir varig beskyttelse hos ca av de vaksinerte. Det er påvist et tilfelle av meslinger i Oslo. Mennesker som kan ha vært utsatt for smitte vil bli kontaktet.


Vi er ikke hundre prosent sikre, men det er sterk mistanke om at det er meslinger , sier smittevernoverlege i Oslo kommune, Tore Steen, til VG. Helsepersonell som ikke er vaksinert mot meslinger , bør ikke ha kontakt med utsatte pasienter. Fredag ble det påvist ett tilfelle av meslinger i Oslo. En person i Oslo er smittet med meslinger.


Myndighetene jobber med å få kontakt med folk som kan ha blitt . Arbeidsstedet er orientert og . MMR vaksine meslinger Flesteparten av barn og unge i Oslo er vaksinert mot meslinger gjennom en såkalt MMR-vaksine. Men for uvaksinerte . Voksne og barn over måneder som har fått MMR-vaksinen mot meslinger. Fylkesmannen i Oslo og Viken. Om vaksinering av ansatte innen helse- og omsorgstjenestene mot meslinger.


Vaksinen mot meslinger , kusma og røde hunder er kjent under navnet MMR- vaksine. I forbindelse med at det er registrert meslinger hos en ansatt ved legevakten i Oslo , frykter man at smitten skal spre seg. WHO slår alarm om en dobling i antall smittede med meslinger.


Meslinger oslo

Så langt er det påvist fire tilfeller Oslo , men ingen i Østfold. Det ble påvist tilfelle av meslinger hos et barn ved en skole i Bydel Vestre Aker i uke 8. Barnet var ikke vaksinert og er smittet utenfor Norge. I tillegg har søsken . Immunsystemet får hukommelsestap av meslinger.


Universitetet i Oslo , Anne Spurkland. For dag siden - Insidensen av meslinger globalt er økende, bl. Selv om det finnes en trygg og effektiv meslingvaksine, er meslinger fremdeles en av.


Meslinger oslo

Meslinger er en svært smittsom virussykdom. Sykdommen gir utslett med feber, og kan gi et alvorlig forløp. Hos oss i Metro Legesenter tilbyr vaksine mot meslinger.


Besøk vårt legesenter i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg