mandag 26. mars 2018

Bunad nordland

Lenge fantes det ikke andre bunader fra de . Både trøya og klaffebuksa er i svart klede på denne bunaden. Vi fører, i tillegg til bunad , tradisjonsvarer og varer med mer moderne . I tillegg trenger du bunadsølv (også knapper og spenner som monteres på bunaden ), strømper, . Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.

Skreddersydd til din figur. Sølv, strømper, bån sko og annet tilbehør . Norland_skjorte_hel-png- flash_frame610_x. Hattekjede til bunad Sølv. Vi lager alle våre bunader selv og kan garantere deg en bunad hvor . Nordland Guttebunad Vest.


Den har eit flatterande . For Tromsbunad kan ein velje raud eller gul brokadevest. Inkluderert i prisen: Jakke, vest og nikkers.

Sølv og skjorte kommer i tillegg. Vi tilbyr Embla Sølvpakke til 6. Da leveres den komplett med påsydd sølv til totalt . Trøya (jakka) og knebuksa er i sort ullstoff. I buksa kan man bruke bukseseler . Midtnattsol og med . Eggeglass i serien Borfolk Bunad fra Lucie Kaas. Her kan du dekke frokostbordet med et utvalg dame- og herrebunader, eller rendyrke din favoritt. I arkivene finner man både skriftlig og billedlige . Det er vanleg med ei stor og ei mindre sølje, mansjettknappar og vestspenner samt . Lenge har vi drømt om å komme oss nordover for å se nærmere på både bunader og samiske folkedrakter nord for polarsirkelen.


Nå er vi endelig igang, og vi . Denne Pinnen ble oppdaget av Gro Kristin Hetlelid. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Søljene er håndlagde filigransarbeid i oksidert . Det viser tall fra Norsk instutt for bunad og folkedrakt.


Produsert av: Norskbunad AS. Prisen inkluderer jakke, nikkers, vest, skjorte,strømper og hosebånd.

Luggage tag er 45×mm og leveres med en sterk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg