tirsdag 18. oktober 2016

Hva skjer i bærum for barn

Prøv kalenderen vår! Få oversikt over det som skjer i kvel til helgen, i neste uke. Enkelt å finne fram, og fungerer supert også på mobil. Vi har samlet de beste aktivitetene i Bærum i en oversiktlig aktivitetskalender.


Så når du lurer på hva du skal finne på i Sandvika , Bekkestua, Fornebu eller Bærums.

Leos lekeland langs Griniveien er fantastisk for barna. Loppemarked – Her finner du datoer og steder for loppemarked i Bærum. Løpe – meld deg på et av . I barnas egen kalender finner du barneteater, barnefestivaler og andre arrangement som passer for barnefamilier.


Lurer du på hva som skjer i Bærum og Asker? Utstilling, festival og sommerskole er noen arrangementer i kalendrene. Alle barn er velkommen til Bærums Verk for å male sitt eget kunstverk!


Det er gratis å delta.

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Bærum kommune, Akershus Aktiviteter og opplevelser. Oversikt med gårder som tilbyr rideturer og ridekurs for barn eller voksne. Hva skjer oversikt - Oslo. Bruk portalen vår for å finne steder å shoppe, spise, drikke eller kanskje du er ute etter helse og velvære?


Bærum Barneteater inviterer til høstens store eventyr! Oppdag Sanseloftet på 4kvm – en opplevelse for barn gjennom et gammels skap inn i en magisk hage og utforsk ulike rom. Dette skjer på Sjøholmen. I “Den grønne timen” vil det blant annet handle om insekter, matsvinn og fugler for barn og unge.


Bærum bibliotek er også et musikkbibliotek, . Aldri er det solgt så. Hos oss skjer det aktiviteter hele året - for store og små. Følg med for nye aktiviteter i. Velkommen til Bærums Verks kunstklubb for barn ! Lik oss for tips til aktiviteter og arrangementer i Bærum ! Innendørsaktivitet i høstferien for barn i dag.


I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se.

Kadettangen i Bærum , båt til Hovedøya, Gressholmen og Langøyene . Disse sidene har også en kalender over hva som skjer i Oslo for barn. Claude Monet og Bæru1års jubileum. Arkitekturworkshop for barn med Arkki. VELKOMMEN TIL Asker og Bærum tannklinikk I SANDVIKA.


Bli med på lesestund! Kirkelig fellesråd i Bærum. Hjelp, rådgivning og støtte til barn , unge og familier.


I kalenderen for politiske møter ser du hva politikerne har vedtatt, og hvilke saker de skal behandle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg