torsdag 8. september 2016

Hjemmelaget tacosaus

En god hjemmelaget salsasaus til taco. Kutt tomatene i store biter så får du en god chunky salsa. Overrask med hjemmelaget tacosaus - og smak forskjellen. Lager du mye, så er den fin å fryse ned i porsjoner. Hvis du først prøver hjemmelaget tacosaus får du aldri lyst til å vende tilbake til vanlig butikksaus.


Hjemmelaget saus til taco , burrito, fajitas etc er og blir best!

En vidunderlig liten sak min mor introduserte en gang på nittitallet. Lag ditt eget tacokrydder og tomatsalsa, så sikrer du at fredagskvelden blir ukas . Her er oppskrift på en frisk variant med tomat, løk, chili, lime og koriander. Du kan selv bestemme hvor hot den skal være! Salsa er selvskrevet tilbehør til taco og . Salsaen er svært enkel å lage og passer fint til taco og annen tex-mex. Mange har sikkert som Nyttårsforsett å bli sunnere og kanskje trene litt?


Jeg har iallefall alltid ett ønske om å spise sunnere og bedre mat.

Denne varianten av torsketaco med hjemmelaget salsa er uimotståelig frisk. Topp det hele med fersk koriander og nyt! Min hjertevenn laget hjemmelaget tacosaus til toppingen av tomat, rødløk, chili og fersk koriander. Kommer ikke til å kjøpe tacosaus igjen når det . Bytt ut ferdigtaco med hjemmelaget.


Tomatsalsa til fredagstacoen lager du enkelt sjøl. Denne oppskriften på salsa trenger koking, men det gjør også at salsaen holder seg lenge. Gjerne med hjemmelaget tacokrydder. Det er overraskende enkelt å lage tacosaus , og den kan fint spsises varm! Ingredienser: hakkede tomater eller en boks hakkede tomater . I løpet av de siste åra har tacoen vokst fra kulinarisk særinteresse til folkefavoritt på Grandiosa-nivå.


En samlet norsk matindustri pusjer . Saus eller salsa til taco er ikke vanskelig å lage. Noen gode tomater, litt løk og urter. Arne Brimi liker milde smaker.


Veldig ofte strekker ikke tiden til, og som travle småbarnsforeldre er vi nødt til å ty til litt kjappe løsninger, men hvor vanskelig er det egentlig å lage taco som . Jeg har så mange gode DIY-oppskrifter, så visste ikke hvor jeg skulle begynne, men en leser spurte om oppskrift på hjemmelaget tacosaus.

Prøv deg på hjemmelaget tacosaus ! Chilimania er perfekt til fredagstacoen og thai glaze kan brukes som. En hjemmelaget salsa av mango som passer veldig godt til taco. Tilsetter du litt finhakket rødløk i tillegg passer den også godt til kylling og laks. Taco er en sikker vinner. Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld.


Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. I går var det ikke fredag men vi hadde taco og men er bare to dager til fredag :-) , så jeg lagde saus til taco som jeg liker med jalapeno ,litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg