torsdag 29. september 2016

Band til bryllup rogaland

Velg mellom solister, blåsere, coverband , rock and roll eller mer tradisjonelle danseband. Livemusikk eller DJ til bryllup eller et annet arrangement? DJ og livemusikk til både vielsen og bryllupsfesten.


Superband gir deg førsteklasses underholdning i bryllup. Musikk er viktig for alle arrangement, her finner forslag på: Band , DJ, trubadur, duo og trio. Trubadur, duo eller band , med ca 6spillejobber i sekken.

Vi gjør alt fra bryllup til julebor bursdager, festivaler, utesteder og pr. Gigplanet har flere hundre solister, band og orkestre som gjerne kommer og spiller i ditt bryllup. Gjennom Gigplanet snakker du direkte med musikerne. Bryllup i Sola ruinkirke, 9. Partyband med høy allsang- og dansefaktor. Vi er et allsidig danseorkester som spiller på voksentreff, firmafester, bryllup ,etc.


Vi har et meget bredt. LASLO EN-MANNS BAND.

Har sett spillelista til bandet , og jeg gleder meg! Bandet består av fire erfarne musikere . Musikk til bryllup er viktig, derfor har vi samlet mange gode DJs som spiller musikk til. DJ til julebord er billig, pris på DJ er lavere enn eksempelvis til ett band. Har dere penger, så gå for band - evt.


DJ- stand-up, live- band , konferansierer osv. Vi er ute etter en fiolinist til å spille i vårt bryllup 23. Rogaland sandnes firmafest. Jeg har vært toastmaster og musiker i snart tre hundre bryllup , både i små arrangement. Oppdrag formidlet via.


En som spiller mye . Budsjett for bryllupet er dessuten en gyllen anledning for en første. I stedet for å leie inn en DJ eller et band , kan du lage en spilleliste med . Steve Cooling er navnet på et ungt rock n´roll band fra Flatanger. Trenger du en artist, band eller DJ til ditt arrangement?


Utlys ditt oppdrag, enten det er en spillejobb i en konsert, bryllup , firmafest eller annet party slik at . FOTOGRAFERING i ROGALAND har aldri vært enklere!

Men ønsker ikke et stor og overdimensjonert PA-anlegg, men . Samtidig som de gjennom førti år har hatt en . Vi kan hjelpe deg med det meste innenfor underholdning, avvikling, planlegging og kordinering mellom ulike parter som f. Det å arrangere et bryllup koster penger, men det er et spørsmål om hvor mange penger det. Er det viktig med god mat eller et stort band ? Tou Scene er veldig industrielt og et veldig fint lokale for bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg