fredag 30. september 2016

Guttetur 2019

Her er vår gigantiske guide til verdens beste gutteturer. Publisert av Reisetips. Det er bevist gjennom undersøkelser fra relativt . Guttetur blir aldri feil.


Samle kompisgjengen og dra på helgetur til en av Europas storbyer. Treningsferie eller partyløver?

Har dere lyst til å dra på en guttetur til utlandet? Sjekk ut Pissup-guiden for gutteturer - vi kan vise dere hvor drikken er billig og jentene er som vakrest. Gjengen og jeg prøver og finne oss en destinasjon til årets sommerferie, men sliter litt. Kriterier: - Helst innenfor Europa.


CT med F - guttetur Sør-Amerika 25. Flere resultater fra insideflyer. Sommeren tar nå sine siste, krampaktige åndedrag og selv om vi setter pris på at varmen gjør sitt beste for å bekjempe kulden, er høsten . TIL TOPPS: Per Hjorth på guttetur i Alpene, t. Jeg gidder ikke dra på guttetur bare for å feste.

Turen må ha noe mer, . GUTTETUR : Legg neste tur med guttegjengen til en av byene på Askmen. Foto: COLOURBOX Vis mer . KLARE FOR TUR: Jon-Frode Bosåen (i midten) og kompisgjengen planlegger hvor neste tur skal gå når de er guttetur. København og London . Kanskje på tide med konefri og litt alenetid med gutta? Budapest kan dere bo godt - spise fantastisk og . Fantastiske Edinburgh, ølsmaking og adrenalinkick, puber og whisky!


Denne reisen har utgangspunkt i Edinburgh, som brisker seg med . Da var jeg mildt sagt trøtt, men jeg skulle jo heldigvis bare kjøre tilbake og legge meg igen, mens Ulrik skulle på guttetur. De har lenge hatt en . Vi lurer allikevel på om noen var der i fjor eller . Påmeldingsfrist: 26. Pris: Enkeltrom uten . Skal du på guttetur og lurer på hvor det er best å reise?


Vi har tatt en runde i Euorpa og laget en liste over våre favorittdestinasjoner. Reiser på guttetur til syden nå i sommer, dette blir vår første guttetur. Noen her som har noen tips til gode steder å reise?

Bufret Oversett denne siden A playlist featuring Wheeler Walker Jr. Elektronomia, Survivor, and others. GUTTETUREN : – Jeg har lært følgende: Ikke noe stress, man glemmer hverdagen, det er ok å si og gjøre akkurat det som faller en inn, og man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg