mandag 13. juli 2015

Knekkebrød med chiafrø

Hjemmebakte knekkebrød er alltid populært, og de blir aldri gamle her i. Smaker nydelig og knaser svært tilfredsstillende. Nok til stekebrett, klar til nytelse på under . Karbohydrater per stykk: ca gram. Hvorav gram fiber.


Dette er knekkebrød rike på fiber, og vil bidra til en jevn og balansert blodsukkerstigning.

Vi nærmer oss oppstart av gratisprogrammet FIT PÅ 30 . Del deigen i tre like store deler og kjevle tynt ut på tre bakepapir. Skjær ut til ønsket størrelse på knekkebrødene. Pensle med vann og strø over flaksalt og chiafrø. Lyst på chia , men ikke så glad i grøt og pudding? Da bør du prøve chiaknekkebrød!


Etter å ha skrevet en artikkel om chiafrø , har jeg testet ut . Glutenfrie knekkebrød med chiafrø er kjempegode til både frokost, lunsj, som et mellommåltid eller for å ha med på tur.

Lag flere porsjoner! Januar vel for de aller fleste med seg lysten på litt lett og enkel mat etter mye kos i jula. Superknekkebrød med chiafrø.


Jeg synes i alle fall faktisk . Oppskriften på knekkebrød med mandelmel, gresskarkjerne og chiafrø har Wenche fått av sin frisør. Eller dårlig tid og vil lage deg knekkebrød på minutter! Wasa Din Stund er knekkebrødet som hyller tiden du har for deg selv. Kornmo Knekkebrød Chiafrø fra Lunsj. Ingredienser: havregryn, solsikkekjerner, linfrø, chiafrø, rapsolje, inulin og havsalt.


Tilsvarende knekkebrød som man kjøper i butikken er ganske mye. Ved å bruke chiafrø , geledannende frø, holder knekkebrødet sammen. Havregryn , solsikkefrø, gresskarfrø, sesamfrø og chiafrø blandes i en . Frøene er kjempegode i knekkebrød og de kan også brukes i f. Bland gjerne ts chiafrø i din . Endelig nøttefrie, glutenfrie luftige knekkebrød med chiafrø ! Med alle mine knekkebrødoppskrifter skjønner du sikkert at jeg er glad i knekkebrød.


Helios Knekkebrød Øko.

Når man har gjort det en gang, så kan man det. Vesla descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg