onsdag 29. juli 2015

Gratis aktiviteter for barn i oslo

Er det så ille , eller er nordmenn blitt bortskjemte? Oversikt over aktiviteter som passer for barnefamilier: vinteraktiviteter, besøksgårder, lekelan ba fiske m. Oslo er gøy for aktive barn ! Ta med barna på teater, konsert, museumsaktiviteter eller festival. Mange av dem er til og med gratis ! Søk aktiviteter etter postnummer, kategori eller dato.

Voksne: 50kr på skolefridager, ellers gratis , 120kr for barn. Daglig oppdatert oversikt fra Det. Ser du etter en morsom, lærerik og kreativ aktivitet for barna dine?


LørdagsfilPjusken - Et vintereventyr ( gratis ). To–tre aktiviteter om dagen er definitivt nok. Ellers blir det bare grining. Gratis aktiviteter med barn i Oslo.


Ikke alt for godt kjent i hovedstaden?

Museet har gratis inngang og holder åpent tirsdag - søndag. Se våre tips til aktiviteter du kan ta med barna på mens dere er i byen. Barn under år og voksne har gratis inngang.


På byen i skyen, Ruinen lekeplass, møter barna et litt annerledes klatreanlegg. Og masse aktiviteter. Heldigvis finnes det nok av gratis moro også. Morsomme aktiviteter trenger slettes ikke å koste noe særlig penger.


Her er ti eksempler. Barna liker godt lekeplasser, men blir kanskje litt lei av den de bruker hver dag. RwEA › 10-tips-til-vinterferien-i-oslo 16. I vinterferien kan barn og voksne bli med på gratis skimoro med. Flinke instruktører tar både barn og voksne med på morsomme aktiviteter.


I Frognerparken finner du også den flotte Frognerborgen som barna. Pris: 1for voksne, 1for barn mellom 4-år, barn 0-år går gratis. Mye gratis moro for barn og unge i sommerferien. Ingenting og verksteder. Barn er ikke opptatt av om solen er i Syden eller hjemme.


Les tipsene til gratis og rimelige aktiviteter lenger ned i saken.

Om du har barn i aldre som grenser til to grupper kan det kanskje være lurt å . Det er ikke synd på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg