tirsdag 21. juli 2015

Kake dåp oppskrift

Hovedkaken i dåpen skal få sitt eget blogginnlegg, med oppskrift. Da bør det feires feires med kake ! Her finner du oppskrifter på alt fra enkle og raske . Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning? Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon?

Kremkake , minipavola, jordbær, norske flagg og drikke til festlig lag. Her er alle kakeoppskriftene du trenger denne sommeren! Oppskrifter på pavlova. Enten du skal bake til konfirmasjoner, dåp eller sommerfester, så finnes det en kake som passer!


Her har vi samlet våre favorittoppskrifter på festkaker. Kaken består av en lett og luftig sjokoladekakebunn som fylles med en helt spesiell sjokoladekrem som lages med både sjokoladesmørkrem . I denne oppskriften finner du blant annet en deilig vaniljekrem og friske bær.

For oppskrift SE HER: Rosekake med sjokolade og bringebær. Hva er en festkake ? Den skal være et blikkfang på kakebordet , til ære for festen, de som feires og vertens gave til gjestene. En festkake er som . Hvilke kaker serverer du til dåpen ? Tre kaker som egner seg godt til dåp. Hvis en stor langpanne blir i meste laget, kan du fint halvere oppskriften. Har du lyst å lage din egen kakepynt til dåpen ? Klikk deg inn og få oppskrift og fremgangsmåte her!


Jeg lager ofte kaker til venner og familie som skal ha selskap, for eksempel bursdager, bryllup eller dåp. Jeg må innrømme at jeg synes . Imponer gjestene med verdens beste kake til neste store selskap. Med masse bær og i flaggets farger så er dette den ultimate 17.


Suveren til bryllup, dåp og navnefester. Basert på selveste .

Rosenborg Bakeri lager kaker til alle anledninger: dåp , konfirmasjon eller bryllup. Bestill en nydelig bryllupskake, dåpskake eller konfirmasjonskake hos oss. Vi blir 60stk i dåpen , så må ha en del kaker ! Enten du skal lage pavlova, sjokoladekake , Kvæfjordkake eller iskake, så har vi oppskriftene du trenger. Denne er enkel å lage og passer til både konfirmasjon, dåp og 17. I dag fikk jeg endelig laget min første til lille Kalmer Ingebrigts dåp.


Herlig med helt frie. Om ikke kan du få oppskriften jeg har brukt til manen:. Olympisk mester i kakebaking Sverre Sætre viser hvordan festkakebordet blir til.


Nasjonaldag, konfirmasjon, bryllup, barnedåp ,. På myTaste vil du finne oppskrifter for dåpskake gutt samt tusenvis av lignende oppskrifter. I helgen var det dåp for en skjønn liten gutt, Ludvig. Selve kaken er Annas sjokoladekake. Den er veldig grei når man skal kutte og forme som man gjør med putekake.


Kaken passer godt til navnefest, barnedåp eller konfirmasjon. Smakfull kake med saftig sjokoladebunn og fyldig sjokoladekrem. Velg selv størrelse på kaken og farge på roser mm. Vil du ha bilde på kaken , så laster du det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg