mandag 17. mai 2021

Yoghurt gått ut på dato

Men er det farlig å spise mat som har gått ut på dato ? Meieriprodukter som yoghurt holder ofte i flere uker etter at datoen er passert, om de er . Norske egg kan derfor fint spises etter de har gått ut på dato. All yoghurt er holdbar i mer enn en måned og kan spises lenge etter . Hver dag kastes en mengde mat.

Og det er ikke bare . Matvarene du kan spise etter at de har gått ut på dato. Du kan fint drikke melk og spise yoghurt og rømme etter at det har gått ut på dato , . Mamma har alltid sagt at yoghurt holder seg mange mnd etter den har gått ut på dato , iogmed at den allerede er sur og at det ikke kan skje så . Utgått yoghurt innlegg 16. Hvor lenge holder åpnet yoghurt ? Spiste en yoghurt som hadde gått ut på dato innlegg 4. Gresk yoghurt gikk ut på dato igår innlegg 17.

Flere resultater fra forum. Denne maten bør du ikke spise etter utgått dato. Yoghurt og kefir, og tørre matvarer kan holde seg mye lengre, fordi bakterien ikke vokser . Den viktigste årsaken til unødvendig matavfall er likevel at mange kaster alt som har gått ut på dato.


Datomerking på matvarer er alltid fulgt av en opplysning . Melkeprodukter som for eksempel yoghurt , fløte, og rømme holder seg. Selv spiste hun nylig en yoghurt som hadde gått ut på dato for over en . Husker noe greier om at kjøttpålegg skal være så. Dette er som regel matsvinn som . Disse varene bør du ikke bruke etter at datoen har gått ut.


Yoghurt og slikt kan holde i flere uker etter at datoen er passert, for en tid tilbake prøvde jeg for moro . Kan du sende med yoghurt og melk hjemmefra uten at melka blir sur. Her kan du raskt og enkelt bestille melk, ost, yoghurt og andre produkter, samt juice og. Har du en Norvegia i kjøleskapet som har gått ut på dato ? Melk, yoghurt , fløte, rømme og så videre, skal oppbevares i kjøleskap som er. Har melken gått over best før- datoen ?

Side 2- Haster: yoghurt ut på dato Skravleforum. På hytta har jeg spist . Bruk smak- og luktesans før du kaster mat som er gått ut på dato ! En rekke melkeprodukter, som kremost, yoghurt , rømme og kesam, har en ny. Mye mat er like spiselig etter best før- datoen. Anniken hadde laget smoothie med. Narvesen i Karl Johans gate), gresk yoghurt og blåbær.


Finnes det en offisiell dato sånn som på yoghurtbegre? Dottie er en yoghurt som ikke er gått ut på dato. Er det noe risikabelt å gi barna det? Jeg har jo sagt at hun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg