mandag 3. mai 2021

Votter nyfødt

For å finne han må dere finne alle de andre . Historien byr på futt og fart . En sikker vinner i de fleste smågutters bursdagsselskap! Ta godt vare på lommepengene dine med denne flotte redningen med Lightning McQueen fra . Trulserudenga har innredet et nytt rom i barnehagen.

SE BILDENE: Karin og Kristoffers . Vi tilbyr et bredt sortiment innen Barnepuslespill på nett. Fri frakt fra 2kr. Bilen har en pull-back-motor med et dekk som sender av gårde bilen . Kule hettejakker og veggklokker til barnerommet med favorittene fra Cars. Perfekt til barnebursdag med Cars tema.


Litt slitasje på klistremerker.

Kjøp Folieballong Lynet McQueen til bra pris online. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp,. Bilde av Sportsbag - Cars - Lynet McQueen.


Kopien heter Bill og er kompisen til Lynet McQueen. Rund plastknapp med motiv av Lynet McQueen fra filmen Biler Størrelse 15mm. Resultat, stamtavle og annen hesteinfo for hest Lynet McQueen. A playlist featuring Sheryl Crow, Chuck Berry, Rascal Flatts, and others.


Disney Cars Lynet Mc Queen som tøyleke. Denne store bakepannen i form av en racerbil er . Pixar har glemt sitt eget motto. Stikkord: animasjon, Animasjonsfilm, Biler, dataanimert, John Lasseter, Lynet McQueen , pixar . Kruset har hank og har en høyde på ca cm. En genser i myk kvalitet med trykk.


Genseren har vrangbord rundt halsen, nederst og på ermene. Myk, børstet innside.

Kult vinyltrykk med Lynet McQueen. Jeg sender med instruksjoner på hvordan man trykker vinylen med vanlig strykejern. Bord og stoler i nett format - lett å plassere. Innred barnerommet, lekerommet etc.


Fargeglade møbler som innbyr til lek. Myke biler fra Disney-filmen Biler. Velg mellom Lynet McQueen eller Luigi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg