tirsdag 4. mai 2021

Wenches sjokoladekake med kefir

Wenche laget selvfølgelig også en glutenfri variant. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en . Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


Wenches sjokoladekake med kefir

I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er . Dette er en utrolig enkel, saftig og god variant av sjokoladekaken. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til . Supersaftige sjokoladekake : (langpanne) Kakebunn: egg dl sukker 5g smør ts. Wenches sjokoladekake i langpanne en posjon gir stooor kake i liten. Denne oppskriften har vår gode venn Marie lært oss. Kaka kan med fordel lages i forveien og er nesten bedre etter et par dager på kjøkkenbenken!


Gabriels sjokoladekake - HIMMELSK GOD! Kaken kan gjerne bakes dagen før den skal servers. La den stå kjølig natten over, og la kaken bli . Denne sjokoladekaken er så saftig og god at den fint holder på benken i over en uke.


Verdens beste sjokoladekake spør du meg, en ekte favoritt kake, har laget den til alle anledninger i mange år, passer like godt til hverdag og fest, hvis man har . Med sjokoladekrem på toppen blir den himmelsk god - se oppskriften på sjokoladekaken her! Ha kefir i en stor rørebolle. Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Min søster Torunns kefirkake. Det var Eli Odden, der fandt denne pin.


Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Graviditet födsel: Rund sjokoladekake med kefir photo. Bytt ur majonesen med kefir ,og du får garantert ei saftig kake.


Wenches sjokoladekake med kefir

Det er så inni hampen digg med sjokoladekake. Slik lager du supersaftig sjokoladekake. Tilsett deretter det tørre (mel, kakao, bakepulver og natron) og kefir om hverandre.


Deretter sett sjokoladekaken til avkjøling. Bursdagsjentene har fått låne oppskriften til snilleste dyktigste Wenche. Alle liker en saftig, . Enkel sjokoladekake For daglige oppskrifter fra Wenche - følg Wenches. Kefir gjr underverker i sjokoladekake og saftig er st 23.


Wenches sjokoladekake med kefir

Etter dette gjenstår glasuren: Glasur — Barnas beste sjokoladekake : Det gjør. Jeg storkoser meg p kjkkenet sammen med Wenche : Vi pratet mye om. Jeg lager sjokoladekake med kefir som er ganske god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg