mandag 15. juni 2020

Trykk i brystet og ryggen

Nedsatt funksjon (leddlåsninger) i leddene i rygg , samt mellom ribbein og ryggsøyle. Her kan smertene stamme fra nakken, brudd i ribbein, muskulatur i brystet eller ryggen. Brystsmerter eller trykk for brystet som vedvarer over flere minutter.


Beskrives som klemmende, pressende eller snørende. Trykk på det samme stedet med et par fingre.

Ofte lokalisert rett . HeiJeg har i 3-uker hatt ett trykk i brystet , ikke en direkte smerte, men. Har de siste mnd vært mye plaget med smerte i brystet ,som stråler ut bak ryggen. Og jeg har smerter i nakke skuldre og armer. Akutt oppståtte, sterke smerter i brystet eller brystkassen bør undersøkes.


Mot siden er det ikke uvanlig at smertene følger ribbene rundt til brystet. Hun hadde også smerter i brystet og ryggen , forteller datteren.

De klassiske symptomene på hjerteinfarkt er trykkende brystsmerter med . Angina kjennes ulikt for ulike mennesker. Smerter eller ubehag midt i brystet. Noen sier det føles som en vekt eller som et press i brystet. Du kan også kjenne det i nakken, kjeven eller bak i ryggen.


Kvinner får ofte mer diffuse plager, gjerne sammen med verking og en trykkende , sviende. SMERTER I BRYSTET : Dette er det vanligste tegnet på hjerteinfarkt. Etter en ukes tid begynte jeg også å kjenne press i brystet , forteller Tanja. De kan komme fra muskel- og skjelettsystemet i bryst eller rygg , fra lungene eller fra blodårene til hjertet. Knugende, trykkende smerter eller en sammensnørende følelse, vanligvis bak brystbenet.


Trykk eller press i brystet eller i hele brystkassen. Som gravid merkes dette ekstra godt - brystene vokser, skuldre og hode blir fremoverbøyd og korsryggen får en ekstra svai. Trykket i brystet føles som om noen har blåst en mengde luft inn i. Spondyloartritter er en revmatisk sykdomsgruppe, hvor vondt i ryggen er fremtredende. Andre plager, som betennelser i senefester, øyeplager, .

Spenninger i brystryggen spres f. En del kan føle ubehag . Press i brystet og tung pust. Andelen i befolkningen. Noen har også kjent utstrålende smerter til armene, halsen, kjeven eller bak i ryggen.


Siden du bare kjenner det når du ligger på ryggen kan det høres ut s. Det føles nesten som om noen trykker deg ned i brystet. Men konstante plager i øvre del av ryggen som varer alt fra flere timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg