onsdag 3. juni 2020

Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Strimlet svinekjøtt stekt sammen karripasta og hvitløk før det kokes i kokosmelk og serveres med risnudler. Tilsett kokosmelk og vann. Smak til med limesaft, . Det tar litt tid å gjøre klar alle ingrediensene til en wok, men når alt du skal bruke først er kuttet og kappet, går det veldig kapt med selve . Etter en real helg i fjellet, med så enkelt levesett som mulig, og med gode folk rundt seg, da føler jeg meg som født på ny!


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Vil du komme deg rett . Wok av svin og red curry er en sunn og enkel hverdagswok som er perfekt for. Skjær små buketter av brokkoli og blomkål, og strimle løk og paprika. Det er lillelørdag, og Wenche deler en oppskrift på svinefilet som er marinert i kokosmelk og red curry. Indisk curry med strimlet svinekjøtt. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet . Thaigryte med strimlet svinekjøtt oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Få ting er bedre enn. Småkok gryten i minutter. Bruk svinekjøtt fra en seriøs aktør, det kjenner du på smaken – og det kjennes også litt bedre i magen.


Jeg anbefaler at du benytter ordinær kokosmelk for å få en best mulig smak på curryen din. Du trenger ikke currypaste for å lage curry! Karripulver og kokosmelk gjør susen, og får her en frisk smak av eple og lime. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull. Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt.


Kyllingsuppe med kokosmelk. Her har du en med strimlet svinekjøtt i peanøttsaus, toppet med vårløk og frisk koriander. Bland inn kokosmelk , fiskesaus, sukker og kajennepepper.


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Anrett thaisalat med strimlet svinekjøtt på tallerkener. Saus: stk finhakket . Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske. Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt.


Jeg tror faktisk det er det værste jeg vet: å erstatte kokosmelk med fløte! Slik steker du strimlet svinekjøtt - Tilberedning - På kjøkkenet ditt - MatNyttig - MatPrat. Her får svinekjøtt marinert seg i kokosmelk og fiskesaus, før det serveres med søt.


Strimlet svinekjøtt kokosmelk

Ingredienser: 5-6g strimlet svinekjøtt ss søt soyasaus hvitløksbåter ss fersk. Basisen er kokosmelk , som smakes til med karripulver og thai fiskesaus. Vi stekte strimlet svinekjøtt sammen med grønnsaker, og hadde ris . Her er svinekjøtt marinert i kokosmelk og fiskesaus, før det serveres med søt appelsin og frisk koriander.


Thaisalat med appelsin og strimlet svinekjøtt. Suppe med kokosmelk og kylling - En varmende og herlig suppe med god kyllingssmak. Pasta med strimlet svinekjøtt og spinat.


Finn denne og andre Pins på Middag av Marianne Reitan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg