mandag 1. juni 2020

Strikke sjal barn

Strikke sjal barn

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sjal og skjerf til voksne og barn. Lyst til å strikke et enkelt, men nydelig sjal ? Velg strikkepinne og garn som passer dagshumøret, og sett i gang. Jeg anbefaler litt tykke strikkepinner. Av og til når hodet er fullt så trenger man et sånn helt enkelt rillestrikkeprosjekt mellom fingrene - og denne gangen klarte jeg tilogmed å strikke. Oppskriften kan lastes ned gratis.


Sjal med hullmønster A. Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis! Langlue og volangskjerf . I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker et enkelt trekantet sjal som det i DROPS 127-8. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse.


Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse. Mønsterbeskrivelse: 1. Skorsteinsgenser til barn. Collegestrikkejakke. Velkommen TIL STRIKKELISA.


Strikke sjal barn

TUSEN TAKK FOR AT DU KLIKKET DEG INNOM. EG HÅPER DU FINNER NOE DU LIKER! BRUK MENYEN FOR Å FINNE . Det anbefales å strikke en prøvelapp for å kontrollere at strikkefastheten stemmer. Fargekoder ferskenfarget sjal : Tynn alpakka 17 Air DL 102 . Klør du etter et nytt strikkeprosjekt ? Så finn frem rundpinnene – her er en strikket hals som ser ut som den er hakket!


Denne flotte halsen strikkes. Strikk skjerf, sjal og halser – til hele familien. Les også: Strikke sokker til barn : Spiralsokker . Blomsterknopp og shorts kr 65.


Strikke sjal barn

Kyllingkappløpet Kyllingkappløpet kr 50. Her har vi strikket et sjal i gråblå farge vi synes ble fint. Håper du også liker det! Garn: Rauma garn: TUMI som har alpakkaull og ull.


Finn din neste strikkeoppskrift i vårt store arkiv. Dette er en bok for alle som elsker å strikke og hekle til både barn og voksne! VELKOMMEN TIL MIN NETTBUTIKK HER PÅ EPLA STRIKKESTUGU. Første sjal er strikket i et tynt ullgarn og er absolutt en av mine favoritter på bloggen i dag.


Strikke sjal barn

Kanten rundt er nydelig, men fargen. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Se vår søstersides oversikt over Strikkeoppskrifter på sjal og skjerf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg