mandag 11. mai 2020

Strikkeoppskrift hals voksen

KULT OG PRAKTISK: I høst kan du droppe skjerfet til fordel for en hals. Her er en oppskrift til hvordan du kan strikke din egen. Du søkte på: halsvarmere. DROPS Baby Merino (m).


Strikkeoppskrift hals voksen

Så finn frem rundpinnene – her er en strikket hals som ser ut som den er hakket! Små barn blir som oftes veldig varme rundt halsen og spesielt hodet,. Julegave og flere av disse kan du også strikke til en voksen.


Strukturstrikket hals - . Superenkel hals ( oppskrift ). Jeg ble i voksen alder rammet av strikkedilla, sydilla og hekledilla. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Gratis nedlasting - voksen. Genser med V- hals strikket i Viking Mohair.


Strikkeoppskrift hals voksen

Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke. Lue strikket i Aran fra Artesano. Lilla hals i Kashmir. Lue og Hals , strikket i Lun Ull.


Denne oppskriften kan lastes ned gratis. Vanskelighetsgrad: Enkel. Lagerstatus: På lager. Enkeltoppskrift - Jakke med striper og v- hals , strikket i BØRSTET ALPAK.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på ponchoer til voksne og barn. De fleste er gratis. Poncho i med høy hals , strikket ovenfra og ned. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Ingers hals : Lett å strikke , god og varm å ha på.


Dette er nesten en løfte: Strikker du deg en god hals eller dette myke skjerfet, holder du varmen, . En klassisk strikket hals som ser litt ut som den du hadde når du var liten, bare at den absolutt ikke klør. Klumper ikke under jakker. Halsen som er avbildet her er strikket av 5meter Pickles Pure Wool holdt dobbelt. Størrelser: barn (ungdom) medium voksen (stor voksen ) Omkrets: ca.


Strikkeoppskrift hals voksen

Er du på utkikk etter ditt nye strikkeprosjekt? Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Tenkte å prøve meg på å strikke en hals , er ganske grønn på strikking så den må være enkel.


I neste runde blir det nok en i voksen størrelse. Oppskrift på strikket hals til barn. Her har jeg laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at jeg vil at du skal kjenne på gleden og stoltheten av det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg