tirsdag 5. mai 2020

Strikkede strømper baby

En kvalitet der holder formen rigtig . Babysokk trinn for trinn - illustrert. For en tid tilbake fikk jeg spørsmål om hvordan jeg gikk fram når jeg strikket de babysokkene som jeg har . Strik selv: Sød buksedragt med mønsterbort til baby. Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke , selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før.

Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen. Foto fra boken Sokker fra hele Norge. Strikk sokkene i din favorittfarge. Er du glad i strikke sokker – særlig til barn? Da kan vi glede deg!


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som . Disse små tøflene er ypperlige som barselgave, og kjapt å lage.

Du må kunne å legge opp masker, strikke. I løpet av årene har jeg strikket massevis av babysokker i mange varianter. Hæklemors opskrift på retstrikkede babyfutter. Størrelsen er til 0-3 . Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Genser, bukse, lue og strømper.


Gratis nedlasting - baby. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn.


Slik kan du lære å strikke sokker, enkelt og greit. Det er ikke så vanskelig å strikke sokker som du skulle tro. Har du strikket strømper i årevis, men mangler skubbet for at prøve en ny hæl eller tå, . Innlegg om hvordan strikke babysokker skrevet av boerboelheidi. Oppskrift - strikkede babysokker Har brukt garnet DUO fra Sandnesgarn, og pinne nr Denne modellen sitter svært godt på foten. Arbeidet er strikket i DROPS Puna.


I januar mens de fleste her hjemme hadde det svært så kaldt, var jeg i solfylte Los Angeles, CA og lærte å strikke sokker med helt perfekt . Det er kaldt ute, og du vil bare være i sofaen.

Disse strikkede sokkene med vintermønster hjelper deg med å holde varmen. Hvis dere har lyst å strikke et sånt babyteppe , så finner dere mønster garnet til mye forskjellig strikking, både sjal, votter, sokker, luer og skjerf. Aktiver høykontrastmodus.


Prøv våre flotte sokker og strømpebukser til jentebabyen din – laget i en elastisk og myk bomullsblanding i alle slags farger, striper og mønstre. Knestrømper blomst med krøll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg