onsdag 20. mai 2020

Strikke votter på to pinner

Strikke votter på to pinner

Last ned oppskriften her: votter -tovede. Eneste gangen hvor gjerne strikka votter kan være kalde er når det blåser her i vest og følt temperatur er flere minusgrader! TJUKKE PINNER OG KJAPPE VOTTER ! NORSKE STRIKKEOPPSKRIFTER. Har du alltid hatt lyst til å strikke votter selv, men ikke vet helt hvordan du skal komme i gang? Det er enklere å komme i gang enn du tror.


Strikke votter på to pinner

Vi viser steg for steg. Disse vottene skal toves. Se også tidligere innlegg . Du søkte på: votter. Filtrere resultatet. DROPS Karisma (m). Hvordan strikke tommel på en strikket vott.


Hva med å strikke et par tovede votter du kan donere til Fattighuset? Legg opp (38) m på pinne nr og strikk omg riller. To votter med NU-mønster ligger på et plankegulv. Dra i arbeidet etter hver pinne du har strikka , så blir ikke strikketøyet så stramt, og du kjenner om du må . Så kom ønsket om strikkevotter som matchet.


Strikke votter på to pinner

Bytt til pinne og strikk en omgang glattstrikk samtidig som du feller fire masker jevnt over. Ved å bruke for eksempel babyull og tynnere pinner vil vottene bli mindre og . Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på votter og vanter til voksne og barn. Sett med dame- og herrevotter , med plass til initialer og årstall.


Både lue, votter og genser kan du strikke i samme mønster. Her viser vi deg hvordan vi strikker votter for vinteren. Håper du liker disse og.


Fordel maskene på fire pinner og strikk. Tjukke og myke votter med flettemønster. Gratis strikkeoppskrift - str small dame.


Garn: 1gram tykt garn som . Gjør det selv: strikk votter fra Haltdalen i Sør-Trøndelag. Men Haltdølene burde vel nå benytte anledningen til hente fram pinnene og strikke seg et par. Myke og tovede votter er alltid godt å ha! Sett m som er strikket med tommeltråd tilbake på venstre pinne. Veiledende pinner : Strømpepinner nr 4. Innlegg om votter skrevet av Lagdetselvdavel.


Ser du den siste videoen med hvordan strikke med pinner , merk deg at her strikkes det rett hele tiden rundt. Strikk vrangbord r,. Eg vart den gong fasinert av vottene ho hadde strikka.


Hei Skal strikke et par votter til broren min. Han har hender i størrelse mann Men hvor mange masker skal jeg ha på fire pinner når jeg bruker . Addi Crasy Trio pinner. Perfekte når du synes det blir mye med pinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg