onsdag 25. desember 2019

Strikke riller med to farger

I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker striper rundt uten å få en ujevnhet i overgangen. Bytt til ny farge og strikk en omg. Nå er det på tide å finne frem strikkepinnene igjen om du ikke alt har gjort det!


Hvordan strikke striper rundt, uten å få hakk i. Strikkepiken strikkepiken.

Med ensfarget glattstrikk ser det ut som plagget bare inneholder vanlig strikking , men når en eller flere farger vil det oppstå et hakk i stripen ved . ORANSJE ATMOSFÆRE Oransje er en fantastisk farge , den står for kreativitet, vitalitet,. Pleddet er strikket i riller og har et flette-parti med trippelfletter midt på. This pattern is in English. The Contrast Sweater is worked top-down seamlessly.


The neck ribbing is folded over and seamed on the inside at the end - this is the . Slik strikker du fine striper når du strikker rundt. Var denne artikkelen nyttig?

For at gjøre det tydeligere har vi strikket de kantmasker i glattstrikk, overgangen innenfor kantmaskene. En instruksjonsvideo fra pickles. A video instruction from pickles. Available in Norweagian only. Hun strikket med lange tråder og flere farger også ble det til flott.


Jeg strikket riller med pinner, før jeg forsøkte meg på pinner og sokker. Jeg begynte på ermene fordi de så morsomst ut med alle fargene. Ribbe-, rille - og perlestrikk. Når du kan strikke rett . Legg opp masker i fargen tallene skal være i, og strikk en pinne rett. Dette tilsvarer den første rillen i mønsteret.


Veksle på fargene og strikk riller til du har ti. Legg opp ca 110m og strikk riller og glattstrikk i de stripene du vil ha til din dukke. Fortsett med den fargen du vil ha eller som her med bare rosa og fell inn til ca . Det har ruter som er strikket hver for seg, og sydd sammen til slutt.


Sjekk strikkefastheten ved å strikke en prøvelapp.

På camillapihlstrikk. Har du to nøster av en farge og et nøste av en farge så er det bare å. Skal du strikke riller på rundpinne, må du strikke annenhver omgang rett. Et kast blir ofte brukt når det strikkes mønster strikk i en farge , blant . Begynn med en p fra r-siden).


Merk av den midterste m. Samtidig er det strikket riller på de ytterste maskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg