onsdag 25. desember 2019

Quiz med svaralternativer

Quiz med svaralternativer

En quiz på spørsmål, der du har fire svaralternativer per spørsmål, gir deg nærmest null sjanse for å få alle svarene korrekt ved ren gjetting. Alle quiz med spørsmål og. En quiz med spørsmål i kategorien lett blanding for de yngste.


Quiz med svaralternativer

Quizen består av spørsmål som hver har fire svaralternativ. Noen spørsmål har også svaralternativer. Verten setter opp spørsmålene på appen, og gjestene kan stemme på det svaralternativet de tror er rett. Quiz : Hva ble dette brukt til?


Se svaret og resten av spørsmålene i quizen : Julehits. Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du?


Quiz med svaralternativer

Spørsmål og svar innenfor et vell av ulike . Hvilket land kom filosofen Machiavelli fra? Hvem skrev om mormor og de åtte ungene? Hvem er John Lyden også kjent som? To fedre og to sønner drar på fisketur.


Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvert spørsmål har tre svaralternativer. Prøv deg på en quiz med både vår og vinter. Stress ned med en quiz i en travel uke.


Quiz med svaralternativer

Svarene finner du under hver kategori. Var David Bowies opprinnelige etternavn Jones, Smith eller Bowie? Få nyhetene servert i . Legge til svaralternativer med karakter. Dette dokumentet viser hvordan du lager en quiz. Oppgave: Vi skal lage en enkel quiz med ett spørsmål.


Slik lager du en quiz med Kahoot. TV-en i stua) til å vise spørsmål og svaralternativer. Du får ti spørsmål der du skal velge ett av tre svaralternativer for hvert spørsmål. QUIZ : Hva husker du fra kulturtiåret som var?


Det er svært enkelt å dele . Samle familien rundt bålet, peisen eller matbordet for en felles hjernetrimmer eller test deg selv i denne matglade påskequizen. Mange blir motivert av å få en quiz etter en gjennomgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg