tirsdag 31. desember 2019

Skumle historier lydbok

Spøkelseshistorier er de mest populære høytlesningshistoriene, og på denne lydboka kan du høre skumle historier som passer godt for barn fra år. Serien for deg som liker nifse historier ! På denne utgivelsen får du to bøker samlet på én lydbok ! Halloweenhuset:Det er . Hvem liker ikke iskalde grøss og andre blod dryppende historier ? Som får hårene til å reise seg og hjertet til å dunke litt ekstra? Skumle historier for de minste.


Gjør klar for en skummel hyggestund for hele familien! Dra til Bloksberg er en spennende lydbok med skumle historier og vers. Hør en skummel thriller mens du skjærer ut gresskar og pynter til. I lydboka Middagen sitter flere mennesker med skumle hemmeligheter rundt et bord. Det er fordi boken bygger på en sann historie.


Vi besøker heksebarnehagen . Man kan også høre på lydbok. Jeg har ikke skrevet historiene selv, men jeg har oversatt de. Jeg beklager hvis jeg har oversatt noe feil. Rufsetufsa - Svar bokelskere. Da skal jeg lese True Blood og høre mer Hunger games på lydbok : D. Otto Monsters skumle skolestart (Nedlastbar lydbok ) av forfatter Jon Ewo.


Se flere bøker fra Jon Ewo. Skal jeg fortelle en skikkelig skummel historie ? Det var egentlig ikke et spørsmål. Kameratene hadde sett fram til dette øyeblikket . De har nå skrevet boken Sov du vesle spire.


Historien handler blant annet om flyktninger. Og om kloakken i Bucuresti. Her får dere to korte historier (Pusen sjeler showet og Bobs eggeløp) på rappen. Spennende historier du kan høre sammen med barna i ferien.


På leting gjennom skumle ganger, vaklende trapper og loft med gamle klær og . Vandrehistorier (Nedlastbar lydbok ) av forfatter Peder Skou. Hver lydbok har inneholder to historier , dermed er dette den sjette lydboka i serien. Pris kr 1(spar kr 21). En morsom og litt skummel historie basert på et samisk folkeeventyr som handler om mot og. Magne domantrener Skåden: Muhtun beaivvi várri lihkastii ( lydbok CD).


Ole Larsen Gaino forteller skumle og spennende historier for litt større barn og unge . Lydbøker barn og ungdom. Boris Akunin historien om den russiske stat lydbok download torrent gratis. Goldratt målet lydbok torrent download.


Last ned musikk til skumle historier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg