torsdag 12. desember 2019

Pynte sjokoladekake langpanne

Oppskrift på sjokoladekake i langpanne med sjokoladeglasur. Langpanne sjokoladekake. Dette er min favorittoppskrift på langpanne - sjokoladekake ,. Jeg pleier alltid å pynte med masse godis.


Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal. Strø kokos over før glasuren stivner.

Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn. Stø på etter eget ønske . Jeg er egentlig ikke fan av langpanne sjokoladekake , synes det ofte blir for tørt. Bre glasuren utover kaken og dyng på med ønsket pynt. Vår enkle oppskrift på sjokoladekake i langpanne gir deg en saftig og luftig sjokoladekake.


En klassisk sjokoladekake som alltid er like populær! Det går raskt å lage en sjokoladekake i langpanne til Halloween!

Hell røren over i en langpanne (x cm) med bakepapir i bunnen. Smør kremen utover kaken og pynt etter ønske. Ferdig pyntet sjokoladekake klar for barnebursdag!


Det beste av alt – dette er den beste langpanne - sjokoladekaken jeg. Smakfull og rimelig sjokoladekake til liten og stor. Sjokoladekake i langpanne : Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Denne er pyntet med Laban Seigmen som gjør at den er perfekt til bursdager,. Kaken er først rutet opp med lakris snøre og så har jeg pyntet innenfor de.


Her er den pyntet etterpå med sjokolade og melis. Er du glad i supersaftige, klissete sjokoladekaker så er dette drømmen. Du kan eventuelt pynte den med kakestrøssel, non stop og seigmenn, og servere den i . Luftig langpannekake med egg. Stryk outover kaka og pynt med strøssel, kokos eller det du liker. Denne sjokoladekaken kan du bake i hjerteform, langpanne eller lage muffins av.


Barna kan være med å røre i kakerøren, fylle muffinsformer og pynte med . Rustikk sjokoladekake i langpanne med vaniljekrem. Jeg liker best rustikke kaker, så denne er pyntet enkelt med hvit sjokolade, tranebær og . Glasuren er laget med ekte mørk Freia Kokesjokolade som gjør .

Start med å smelte og avkjøle smøret. Pynt : Kakestrøssel eller kokos. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør det smeltede smøret i eggedosisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg