torsdag 25. oktober 2018

Servietter med motiv

Servietter med motiv

Mummi servietter - Snorkfrøken. Festen Starter Hos Oss - med servietter , bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup. Stort utvalg av servietter og god . Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Her finner du utallige varianter av papirservietter og vi har også et utvalg av serviettholdere.


Servietter med motiv

Velg gjerne et motiv eller farge som passer til resten av pynten din! Skap en personlig følelse på bryllupet med servietter med eget trykk. Trykket folieres i valgfri farge og gir deres bryllup en ekstra touch av luksus. Vi trykker valgfri . Servietter med motiv , ensfargede servietter. Cookies brukes på denne nettsiden for å gi best mulig brukeropplevelsen.


Håndklær med nydelige broderte motiv , og monogrammer. Forklær med nydelige broderte motiv , og monogrammer. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Lunsjserviett med motiv av to hjorter. Home fashion servietter.


Størrelse: x cm. Tre lags myke servietter. Lekre papirservietter med lekent motiv av høner. Med en pakke på 5 så kan du dekke mangt et bord med disse lekne serviettene i English Country Style. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!


Se vores kæmpe udvalg af servietter med mønster og motiv her på kija-design. Altid hurtig levering. Viser alle resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter . Olaf på den ene siden og Elsa og Anna på den andre. Lisensiert produkt f. Finn frem et kubblys, decoupagelim for stearinlys og et eller flere motiv.


Her kan servietter , silkepapir og decoupage papir brukes! Bruker du decoupage. Putevar med nydelige broderte motiv , og monogrammer. Lunsj servietter jule frimerker motiv. Tilbudet slutter 31.


Dekk flotte festbord med forseggjorte servietter. Her har vi samlet alle vores mønstrede servietter eller servietter med motiv på tværs af alle producenter og serviet størrelser. Her er altså både kaffe, frokost og. Inhalt Stk Motiv Ambiente . I pakken er det stk.


Servietter med motiv

Andre priser står i tekst ved bildet. Betaling nettbank eller Paypal, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg