torsdag 18. oktober 2018

Drikke alkohol i forsetet

Er det lov å drikke som passasjer? Når man øvelseskjører blir både den som øvelseskjører og den som sitter på i passasjerforsetet regnet som sjåfører. Husker at det for en liten tid tilbake var snakk om at det ville bli ulovlig for pasasjereren i forsetet å drikke alkohol , for dette kunne påvirke . En venn av meg påstår dette.


Vet noen om det er sant? Hva er i såfall grunnen til det? Rus og bilkjøring hører på ingen måte sammen. Her hjemme er promillekjøring er en av de viktigste risikofaktorene i vegtrafikken. Har aldri hørt nå om at det ikke er lov å drikke i bil.


Det er ikke lov å drikke alkohol inne i en russebil på et offentlig ste . Hørt at det ikke er ulovlig å ha en beruset i forsetet. Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med andre produkter. Enhver drikk som inneholder volumprosent . Visste ikke at det var så strengt. Jeg glemte å skrive i forsete :-).


Har han større alkoholkonsentrasjon i blodet enn promille eller en. I Norge er det lovlig å selge alkohol til personer over år. Hvis alkoholen er på mer enn er aldergrensen år. Drikke med mer enn er ulovlig.


Temaet alkohol forsvant i denne perioden på en helt annen måte enn noen gang tidligere, og du får nesten tilgi. Han ga pappa en slurk gjennom sugerøret og satte seg fornøyd på sengen hans for å drikke opp resten selv. ENDRING: Tidligere ble foreldre frarådet å ha barna i forsetet.


Nå snur ekspertene, men med visse forbehold. Foto: Petr Bonek, NTB scanpix. Mangler: drikke ‎ alkohol www. Publikasjoner › Innstillinger › Stortinget Innst. L (2016-2017) - stortinget.


Forbudet mot drikking av alkohol i park som nevnt . Joda, det er lov å kose seg med alkohol foran barna forskning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg