mandag 22. oktober 2018

Drive salong hjemme

Har du kjent på lysten til å starte egen salong ? Være din egen sjef i egen frisør- eller skjønnhetssalong og få drive med det du liker aller best? Jeg søker erfaringer fra folk som har startet egen salong hjemme ! Starte salong selv uten utdanning - Karriere. Enkelmannsforetak - Forbruker, jus og økonomi. Voksing av underlivet - selv vs salong - Seksualitet.


Drive salong hjemme

Flere resultater fra forum. Driver og pusser opp min salong hjemme. Britta Olsen driver frisørsalong i sitt eget hjem. I snart år har Britta drevet salong i bolighuset hjemme på Kjelsås.


Skal du starte egen frisørsalong eller klinikk? Du har en spennende tid foran deg, og vi har derfor satt sammen noen steg du kan følge mot denne drømmen. Må man søke kommunen om bruksendring dersom man oppretter næringsvirksomhet hjemmefra?


Drive salong hjemme

Det vil være snakk om at det kommer 5-6 . Over hele landet finnes det mennesker som driver med sin store lidenskap. Driv med noe du elsker, da kommer suksessen av seg selv. Undersøk om det er et marked for ditt produkt eller tjeneste, det hjelper lite om du driver med noe . Den som eier eller driver virksomhet som omfattes av § plikter å sørge for at bestemmelsene i forskriften overholdes, slik at virksomheten drives på en . Dash fløy opp med planer om å lage brie til Jamie og drive salongen så lenge Sam . Frisør Liss mistet jobben: – Satser sparepengene på hjemme - salong.


Nå skal Kerim drive frisørsalonger både i Hønefoss og Vikersund . Hun trengte tilfeldigvis en frisør i salongen sin, og Marit Johanne hoppet på. KN Salong er en nyoppstartet salong , tidligere kjent som Salong Grethe. Karina eier og driver KN Salong som ligger på Leira i Valdres. Der har jeg drevet egen salong i tillegg til å ha vært ansatt i salong på Levanger.


Drive salong hjemme

Nå satser jeg kun på å drive salongen på Ekne og ønsker dermed å ta imot nye . De ønsker at kunder skal føle seg hjemme , og at salongen ikke. Apres ønsker å være en litt annerledes salong i Stavanger. Vi ønsker at Après skal være et hjem , hvor det er rolig og avslappet stemning og hvor kundene føler at de blir.


I år har Åsbjørn Kvame vært med å drive Barokk. Nå er jeg min egen sjef og driver noe eget. Ved å ha en salong hjemme kan jeg legge opp til å ha åpent på bare dagti når han er borte.


Drive salong hjemme

For år siden, da barna skulle begynne på skolen, innredet jeg salong i garasjen hjemme i Håkons gate, og her driver jeg fortsatt, sier hun. Helt siden hun var lærling har hun ønsket å drive egen salong. I starten holder det kanskje å bruke kjøkkenbordet hjemme , men etter hvert.


Fordeler ved hjemmekontor. Maria (17), Kiki (18) og Bendik (17) driver sveisen ungdomsbedrift. Etablerer nytt frisørtilbud: Marita tar med seg salongen hjem til stuen din . Hva skal du drive me og hvordan skal du drive ? Velkommen til PP Hair Nail Salon hvor du kan føle deg som hjemme ! Du finner oss i Welhavens gate i Moss, nyåpnet salong. Vi er et team av frisører som . Eirin med håndpleie og shellac. Vera_Rosell_Kolberg_profil2.


Hun laget en salong på jenterommet som het Rosesalongen, dit kom onkler, tanter og bekjente og fikk . Siden hun kom til Ytterøy har hun stort sett vært hjemme med barna, men når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg