tirsdag 13. desember 2016

Speltrundstykker med havregryn

Speltrundstykker med havregryn og linfrø. Perfekt til søndagsfrokosten! Oppskrift på frokostrundstykker med spelt og havregryn. Myke, saftige og gode speltrundstykker , disse anbefaler jeg deg å prøve.


De holder seg myke og ferske lenge og er perfekte som . Det er lite som gir meg så helgefølelse som ferske rundstykker til frokost eller lunsj. Disse rundstykkene går kjapt å lage, og hvis du er veldig tidlig oppe med . I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj . De smaker god som tilbehør til middag eller sandwich til lunsj.


Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker , baguetter eller horn. Se video av hvordan du lager grove rundstykker. Rundstykker med havregryn. Du trenger: pk orgran fin melblanding. Luftige rundstykker med havregryn - My Little Kitchen.


Speltrundstykker med havregryn

Dette er nemlig rundstykker som passer for både store og små. This Pin was discovered by Elisabeth Markussen. Saftige og gode som. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jeg elsker havregryn ! Havregryn er kornets vinner!


Den kan brukes i altfra frokostblandingtil pizz. Det vil si at jeg laget deigen kvelden i forveien med kaldt vann, og deretter lot deigen . Nydelige rundstykker med havregryn , rug og chiafrø! Smelt smør ved svak varme, løs opp gjæren i litt av vannet, resten blander du med smøret og sørger for at det holder lunken . Dette er en oppskrift på grove rundstykker med havregryn og sammalt hvete. Og dette blir lekre, grove rundstykker!


Speltrundstykker med havregryn

Her finner du en enkel oppskrift på grove rundstykker med havregryn. Start dagen med rykende ferske rundstykker og ditt favoritt pålegg! I dag har jeg også bakt, nydelige grove rundstykker med havre og spelt. De ble supersaftige, så disse må jeg uten tvil dele, og jeg håper dere . Denne Pinnen ble oppdaget av A. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Myke rundstykker av spelt, tilsatt både havre , linfrø, chaifrø, solsikkefrø og sesamfrø.


Noe som gjør dem ekstra saftige, grove og næringsrike. Disse bakte jeg igår, ble kjempegode og holdbare. Iallefall var de myke og fine idag . Elt inn havregryn og revet gulrot.


Speltrundstykker med havregryn

Dekk til deigen og la den heve i time eller til dobbel i størrelse. Ha deigen ut på et melet bord og kjevle ut til et rektangel, ca. En venninne av meg kalte disse for bollerundstykker på grunn av sirupen. Høres ikke det godt ut? Vil du imponere med en god frokost på en-to-tre.


Prøv da disse rundstykkene som du lager på under halvtimen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg