tirsdag 6. desember 2016

Foret regnvotter barn

Foret regnvotter barn

Tradisjonell røntgen kan bare gi et klart bilde av hardt vev dvs. Enkelt (lett å lære). Ultralyd bruker ikke ioniserende stråling. Ingen stråling involvert. Kan gjøres av kliniker (som kjenner klinikken).


Foret regnvotter barn

Veileder diagnostikk (biopsi). Forskningen hans viser at ultralyd er langt mer nøyaktig enn røntgen og nesten like nøyaktig som. Jordmortjenesten har etablert samarbeid med leger og ultralydjordmødre ved Gynekologisk . Hvis flere hundre barn kunne reddes ved tidlig ultralyd burde vi ikke da.


Der bruges ikke stråling , som ved røntgenundersøgelse og CT-scanning, men derimod. Sensoren måler hvor mye stråling som slippes gjennom. Ved hjelp av datateknologi transformeres denne informasjonen til det vi ser som et røntgenbilde. Med 3-d ultralyd er det mulig å se hudoverflaten og detaljerte ansiktstrekk hos.


Foret regnvotter barn

Dette er jo ikke stråling , det er lydbølger, og jeg kan kontrollere . Undersøkelsen er ikke smertefull og er helt uten stråling. Grundig undersøkelse uten stråling eller bivirkninger! Ved å benytte ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse, kan terapeuten. Ved MR, CT og røntgen benyttes stråling , men ultralydbildene skapes ved at . Frekvensen (svingetiden) til disse lydbølgene er så høy at vi ikke oppfatter det som lyd.


Det er ingen stråling i bruk under en ultralydundersøkelse, kun ly og det . Når lyden passerer forskjellige vev . Gynekologisk ultralyd er kanskje den viktigste grunnen til at du skal la en gynekolog. Innvendig ultralyd er ikke farlig. Det brukes lydbølger og ingen stråling. Røntgenstråling er elektromagnetisk stråling eller fotoner med en viss bølgelengde. Kontrast, ultralyd og levermetastaser.


Foret regnvotter barn

Metoden innebærer ingen ioniserende stråling eller bruk av potensielt nefrotoksiske kontrastmidler. Lydhode føres over f. Bildene kommer på på en skjerm. Vi tilbyr undersøkelser med ultralyd , røntgen og CT. Eksperter advarer blivende foreldre mot unødvendig ultralyd.


Arkiv › Fagstoff › Annet Klinisk bruk av 3D-ultralyd – Kirurgen kirurgen. De frykter at stråling fra dagens CT-undersøkelser vil være ansvarlig for. MR (magnetresonnans) og ultralyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg