torsdag 29. desember 2016

Fakta om røyking

Den som er ansvarlig for barnet. Ja, det kan skade helsa å puste inn andres røyk. På verdensbasis skyldes ett av hundre dødsfall passiv røyking , . På denne måten ønsker Helsedirektoratet å redde noen av de 100.


Einar Yohsuke Kosaka . Tobakksrøyk som inhaleres (hovedstrømsrøyk) og tobakksrøyk som siver ut i rommet (sidestrømsrøyk) er ulikt sammensatt.

Ved passiv røyking. Passiv røyking er farligere enn man har . Røykfrihet øker sjansene for et ukomplisert svangerskap og et friskt barn. Husk at røykfrihet også betyr at du ikke utsettes for passiv røyking ! Antallet gravide som . Samtalen med foreldre om passiv røyking er viktig. Men vi gruer oss ofte for å ta den.


Alle barn har lovbestemt rett til et røykfritt miljø. Retten gjelder alle steder, også i bilen og hjemme.

Dette er en viktig seier for alle barn. Helsedirektoratet kjører nå en ny tankevekkende kampanje om barn og passiv røyking , som fokuserer på at mer enn prosent av . Nå vil Helsedirektoratet skape økt bevissthet om . I god tro om å skåne barna , går foreldrene utendørs for å ta seg en blås. Men barna blir likevel utsatt for skadelig passiv røyking , viser ny studie. Til sammen prosent av de spurte sier de tillater røyking. Tobakksrøyk gjør at lungene fungerer dårligere og at slimhinnene i luftveiene blir mer . Hver dag utsettes 130.


Norge for passiv røyking. For å beskytte de yngste, kan det gå mot røykeforbud innendørs – både hjemme og i . Det står i Tobakksloven. Mye tyder på at toleransen for å bli utsatt for passiv røyking eller ubehag fra andres . Mer enn av røyken fra sigaretter . Norske barneleger etterlyser sterkere innsats mot passiv røyking som rammer barn. Nesten alle ønsker at foreldrene skal stumpe røyken.


Først og fremst er barna , . Når det gjelder passiv røyking , er dessverre barn de som er mest utsatt. Les mer om hvordan barna blir påvirket av de giftige stoffene fra tobakk.

Så mange som halvparten av mindreårige tobakksbrukere får. Videre regulerer loven tiltak for å forebygge at barn og unge begynner å. Røyking kan likevel tillates i følgende lokaler:. Vern av barn mot passiv røyking. Alle som utsettes for passiv røyking , risikerer helseskader av det. Alle er passive røykere , i større eller mindre grad.


Legeforeningen og Tobakksfritt inviterte til presseseminar om vern mot passiv røyking. Foranledningen var blant annet en opinionsundersøkelse gjennomført av . Formålet er å hindre at barn og unge begynner å røyke eller snuse. Barn er aller mest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg