onsdag 27. april 2016

Sølv til herrebunad vestfold

Sølv til herrebunad vestfold

Det er hovedsakelig rødtrøye som blir brukt. VESTFOLD HERREBUNAD. Det rette bunadsølvet med livstidsgaranti. På denne siden finner du. I tillegg trenger du bunadsølv (også knapper og spenner som monteres på bunaden), strømper.


Sølv til herrebunad vestfold

Ring oss gjerne, så får du vite leveringstid på det du ønsker å bestille. Vestfold herrebunad , Borre. Her er vårt bunadsølv til vestfold herrebunaden.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning . Vårt bunadsølv er stempla J og har års garanti ved påvist pro- duksjonsfeil. AS Sylvsmidja Sylvvareverkstad 09. Strømper, hosebånd og sølv kommer i tillegg.


Sølv til herrebunad vestfold

VI SELGER KUN NORSKPRODUSERT BUNADSØLV AV HØY KVALITET FRA ANERKJENTE LEVERANDØRER. Frakt opplysninger . Sølv til herrebunad. Komplett herrebunad fra Østfol med skjorte inkludert i pris. DE BESTE RÅDENE FOR RENS AV BUNADSØLV!


PROFESJONELL MASKINPOLERING. Vi leverer sølvknapper og metalltilbehør til de ulike bunadene vi syr. Gullsmed Hellman har et tett sammarbeid med Sylvsmidja på Voss, som er Norges største og ledende leverandør av bunadsølv.


Sølv til herrebunad vestfold

Bunadsølv Bunadsølv barn Sunnmøre gutt Sunnmøre jente Bunadsølv dame Andre distrikt. Vi har bukseseler til herrebunad og guttebunad! Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn.


Utstillingsvinduene viser herreklær, men også en beltestakk og herrebunad fra Øst-Telemark. Vi kan også levere forkle, cape og lue, i tillegg til alt av sølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg