tirsdag 26. april 2016

Bakt søtpotet til biff

Saftig biff med bakt søtpotet. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. En saftig, mør entrecôte er noe av det beste en kan grille. En skikkelig sunn fristelse - saftig og mør biff av norsk storfe en riktig god idè, servert med sprø chips av søtpotet og tynnstrimlet squash.


Enkel oppskrift på indrefilet med søtpotetpure. La kjøttet hvile i minutter før servering, da får du en rosa, fin biff.

Indrefilet av okse med bakt gulrotsalat. En perfekt bakt søtpotet i kombinasjon med vårløk, chili, bacon og rømme er så mye mer enn assosiasjoner til nattmat og mais i skjegget! Dette er comfort food . Bakte søtpotetbåter er perfekt tilbehør til både kjøtt, kylling og fisk. Eller som noe å ta med til buffeten eller koldtbordet. Server dem med limesalt . Jeg er en stor fan av søtpotet , og disse fylte og bakte potetene er et herlig fullverdig måltid!


De er også gode som tilbehør til biff. Nyt saftig biff med bakte poteter uten dårlig samvittighet, uansett om du vil gå.

Salt og pepper 2g søtpotet. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen. Strø over gressløk og hakkede nøtter og ha over dressingen.


Vi spiser ikke så ofte biff , så da synes jeg vi kan unna oss det . Bakt Søtpotet Med Miso Smør. Dagens rett er derfor asiatiske søtpoteter sammen med en deilig miso. Disse bakte potetene fylles med ost, hvitløk og timian og gratineres før servering. Biff med bakt potet er en klassisk helgerett. Pannegrilla biff med ovnsbakt søtpotet, hvitløkssmør.


En smakfull biff kler litt sødme, søtpotet liker seg godt i en kraftig saus, gjerne i selskap med mais. Det ene tar det andre, og vips har vi ett måltid! Så følger ferske løkringer, skivet bifftomat og aylteagurk. Dobbelbakte søtpoteter med brokkoli, 2-personer. Jeg liker å lage med enten entrecote eller indrefilet.


Etterstek på svak varme så lenge du ønsker. Bland eventuelt litt . Rødvinsmarinert biff med bakt søtpotet. Marinade smaker godt og gjør kjøttet nydelig mørt.

Her får du oppskrift på asiatisk marinade, rødvinsmarinade og . Oppskrift på lakseburger med ovnsbakt søtpotet. Søtpotetmos er perfekt følge til alt fra kylling og biff til kjøttboller og laks. I følge American institute for cancer research er søtpoteten noe vi kan og bør spise med svært god . Håper dere vil være med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg