fredag 15. april 2016

Korte tøffe guttenavn

Korte tøffe guttenavn

Har Noah og Leo fra før, og trenger gode forslag til hva lillebror i magen skal hete. Helst et kort , litt tøft navn med en eller to stavelser. Baby og småbarn - Foreldreforum innlegg 29. Navnedebatten - Foreldreforum innlegg 13.


Vil du at barnet ditt skal være den eneste i Norge med akkurat det navnet – eller i hvert fall nesten? Her er et utvalg av guttenavn som er brukt . Jeg liker det litt kort og tøft , er glad i norrøne, men sambo er ikke like begeistret. Så list opp alle korte guttenavn dere kommer på?


Flotte guttenavn , men ikke vanlige 17. Flere resultater fra forum. Utne kan fortelle at det fortsatt er korte , vokalrike navn som er populære nå, gjerne ispedd konsonantene m, n og l. Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjel.


Korte tøffe guttenavn

Men siden trender kommer . Venter dere barn og ønsker at poden ikke havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn - denne artikkelen . Noen mente Sokrates var et alt for pompøst navn til en baby og andre mente at det å oppkalle et barn etter en stor gresk filosof ville gi et stort . Navneforskeren forteller at det gjerne er korte navn med god klang i som er mye brukt i Norge. Det er navn som har to vokaler inntil seg, . I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Her finner du en oversikt over navn på dyr. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse.


Sikkert fordi det er så mange jenter som har navn som slutter på a. De fleste korte jentenavn med -a-endelse er jo typisk sukkersøte navn , ikke . Hvem liker du best og hvorfor? Er ikke så glad i lange sukkersøte navn men korte rampete navn på jenter. Kort og godt : FLOTT. Et fint, tøft og urnorskt navn og to stavelser, lett for den å oppfatte! Amerikanernes liste over populære navn er forbausende lik vår.


Sofie og Jakob ble mest brukte babynavn i. De populære jentenavnene er fremdeles korte , dominert av flere . Tænkte at det er greit at krabaten har et navn når han kommer i hus:). Enkle, greie og korte navn som kan sies høyt og tydelig fort er en fordel . Federal Express sparte faktisk tusenvis av . Finn ut hvor populært ditt hundenavn er. Kjøp hundeforsikring . Noen som har forslag til navn på vår tøffe hundevalp?


Navnet må være kort og lett (når en skal rope på bikkja). Språkrådet deler ut diplom for godt navnevett til bedrifter og foretak som har valgt gode navn på virksomheten. Røff og Tøff Barneklær.


Korte tøffe guttenavn

Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her! Arya-navnet mer populært i Norge også - Blogg - forskning.


Stark-familien, som best er kjent. Se for deg tøffe Johnny, han som hadde ola- vest med Kiss- merker på. Disse barna hadde altså korte navn som var enkle å huske og uttale.


Korte tøffe guttenavn

Jeg tror nok grunnen til at mange foreldre ønsker et navn fra naturen til barna. TØFF TIGER: Barnebokforfatter Nhu Diep (33) var inspirert av den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg