torsdag 15. august 2019

Kamille te løsvekt

Tørkede blomster av kamille-planten. Dette er drikken som kan få deg til å slappe av og sovne lettere. Te i løsvekt , naturlig koffeinfri, økologisk urtete av kamilleblomster , kan være gunstig ved lokale betennelser og kan virke beroligende for magen og . Det er økende interesse for te i løsvekt. Vi har over 1forskjellige sorter i vår.


Forest Frit - løsvekt Te 150g Lipton.

Te finnes i svært mange forskjellige varianter og i MENY har vi et stort utvalg. Kamille Te - Økologisk 24pos Fairtrade. Innhold: økologisk kamille. Refill løsvekt te 25g. Kloster kamille te poser.


Koffeininnhold: nivå 1. Løsvekt te passer for den som har litt ekstra tid. Det anbefalles å bruke ts, .

Dosering: Kokende vann(kopp=150ml) helles over ss løsvekt. Den er naturlig søt, mild og behagelig på smak. Den virker både beroligende, betennelsesdempende, avslappende og god ved katarr i luftveiene. Te inneholder nyttige stoffer med helsebringende effekt, så det er.


Vanlige sorter er kamille , mynte og nype, men urtete kan lages av mange tørkede planter. Du får kjøpt tomme papirposer som du kan fylle med te i løsvekt. Japansk Grønn Senca 1kg.


Chai betyr te i stor deler av verden og ble oppfunnet av indiske munker. Merkevare: FAIRTRADE. Varemengde: 2stykk. Leverandør: CONFECTA AS D. Opprinnelsesland: IN. Ingredienser: kamilleblomster.


Har hunden øyekatarr? Kok opp litt kamillete og avkjøl. Sil av hvis du bruker te i løsvekt. Deretter skyller du øyet til hunden med teen.

Te er ikke bare et sunnere alternativ til kaffe, det er også det mest. Kjøp CONFECTA KAMILLE TE ØKOLOGISK 24PK stk og alt annet av dagligvarer billig på nett hos Toolbox. Bare se hva kamille - te kan gjøre for deg!


Sunt med kamillete - Forskning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg