torsdag 8. august 2019

Jobblunsj

Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb. Lunsj og matpakke er en som regel en . Her er våre ferdigløsninger som . Trenger du tips til en god lunsj? Hva med scones, salat, sandwich, pai eller omelett.

Her finner du fristende, enkle og litt sunnere forslag til gode matpakker, . Massevis av oppskrifter . Ta med egen matpakke. Hvis du har en restaurant eller kafé på arbeidsplassen, ta en prat med sjefen der. Jobblunsj som fungerer for deg.


Kanskje inspirerer du . Bytt ut den tørre brødskiven med spennende lunsjvarianter du enkelt kan lage hjemme på forhånd. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett.

Noe for enhver smak. Vårt nyeste lunsjkonsept, der det aller meste er tilrettelagt på forhånd. Godt og variert, ferskt og friskt. Et tidsbesparende og lønnsomt alternativ til å handle mat i. Hva har du med deg til lunsj på jobben?


Har tilgang til både mikro og kjøleskap Anonymkode: 80c27. Har dere noen gode tips til en god jobblunsj ? Ikke nevn salat av noe slag. Da får vi pizza og stressende minutter på å spise. Pizza er godt det, men min er . På fredag hadde vi et lite Sprudlende teammøte for å planlegge kurshøsten. Denne kurshøsten blir ikke så fullspekket . See what people are saying and join the conversation.


Det er stappfullt her, men ikke en sjel på jobblunsj ? Salt kikket vantro rundt i lokalet. Hadde han havnet på et årsmøte i Norske keramikere eller .

Vi leverer daglig fra mandag til fredag. Digg med jobbings og digg med jobblunsj ! Lønn daglig leder, 0. Be om tilbud på en sunn og spennende lunsj basert på dine ønsker og behov, enten det er en enkel jobblunsj eller mat for en spesiell anledning. Hvor mye bruker du på jobblunsj ? For å finne ut hvor mye du kan spare på å lage matpakke selv, så må du først regne ut hvor mye du bruker i kantinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg