mandag 8. april 2019

Norge australia nrk

Norge australia nrk

Aldersgrense : Aldersgrense på våre konserter er år. Vergen må forplikt til å påse at den mindreårige ikke nyter alkohol under arrangementet. Fjord Lines aldersgrenser avhenger av hvilken rute du reiser på og hvilken type reise du ønsker. Barn under år har gratis inngang sammen . Tre av fire vil ha 18-års aldersgrense på energidrikker, viser en fersk spørreundersøkelse fra Forbrukerrådet.


Norge australia nrk

Bør stå sammen med alkohol. Det er liksom aldersgrense på ALT. Alkohol , røyk og snus er litt lettere å forstå hvorfor det er aldersgrense på. Informasjon om alkohol (etanol).


For ett år siden satte Folketinget opp aldersgrensen for brennevin opp. Det ene var å øke avgiftene på alkohol , hvilket regjeringen foreslo i sitt . Klubbens aldersgrense vil bli spesifisert under arrangement. For å tilpasse seg det etterhvert så liberale EØS regelverket, vil staten allerede fra 2. Hvor gammel må du være for å slippe inn på en bar eller en coffee shop i Amsterdam? Les mer om aldersgrenser på alkohol i Nederland og inngangspenger.


Norge australia nrk

Det ser ut som en hvilken som helst oppgang i Moskva: Maling i flere lag flasser av, teppet i den lille heisen har en gang vært hvitt. Skal til Italia i sommer og da lurer jeg på hva aldersgrensa på alkohol er? Og er det høyere aldersgrense for å få alkohol på utesteder enn i butikk? Minstealder for kjøp av alkohol kan . Skal til Tyskland nå i sommerferien, og da lurer jeg på hva som er aldersgrensen for alkohol der.


Kvinne, år fra Oppland . Vi anbefaler besøkende å se over informasjon om alkoholservering, aldersgrense og legitimasjon. Programkomiteen i Frp går inn for å senke aldersgrensen på sprit til år, men hos regjeringspartner Høyre er dette helt uaktuelt. I de fleste regioner må man være fylte år – men i noen regioner, som for eksempel i . Likevel velger mange ungdommer å bryte loven ved å kjøpe og drikke alkohol før fylte atten . Bystyret i byen Palma på den populære ferieøya har sett seg lei på fulle turister som spyr, slåss og forsøpler gatene. BILLIG: Nesten halv pris på flere drikker som er populære blant norsk ungdom, gjør at mange handler i Sverige. Men selv om alkoholen er tillatt . Fri alder, med skjenkebånd til de over år.


Norge australia nrk

Skjenkebånd fås sammen med festivalbåndet mot fremvisning av legitimasjon. Er du under år, må du ha med. For alkohol over er det aldersgrense år.


Med brennevin forstås drikk som inneholder tilvirket alkohol ublandet eller i blanding med. Departementet kan gi forskrifter om aldersgrensen for innførsel av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg