tirsdag 16. april 2019

Madrasser til hytte

På hytta ønsker vi å slappe av og hvile ut, og da er det ekstra viktig å sove. Noe av det viktigste for å få god søvn, er å ha gode madrasser. Husker du på å støvsuge og snu madrassen og overmadrassen jevnlig?


Du kan velge mellom Merkur, Gemini, Libra og Leo Lux til din hytte , alle madrasser som sikrer deg go bedre eller best liggekomfort i din hytte ! Hyttemadrasser spesialmål.

På hytter finner man ofte senger i ukurante mål. Vi har et bredt utvalg madrasser å velge mellom, både når det gjelder størrelser, materialer og støtte. Perfekt til båten, bobilen, campingvogna eller hytta.


Formsydd madrass eller overmadrass skreddersydd i akkurat den størrelse og fasong du måtte ønske. I vår madrassguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig madrass. Du kan lese alt om våre forskjellige typer madrasser og finne den madrassen. Våre madrasser leveres av Brumunddal Ullvarefabrikk som har produsert.


De produserer også fyllvatt, ullfilt og platevatt, som laftevatt til hytter og hus.

Nordmenn tilbringer mer tid på hytta enn noen gang, og vi tar gjerne med venner og familie på tur. Vi har madrasser i utstilling i forskjellige kvaliteter og overmadrasser. Arna Coronet produserer madrasser i alle størrelser, også ukurante mål.


Vi lager madrasser til. Til hjem, hytte ,båt,bobil,campingvogn og lignenede. Kanskje vår mest eksklusive kontinentalseng til foreldrerommet, en tøff rammeseng til studentens hybel, spesialtilpasset madrass til hytta , eller hva med.


Nefab Norge tilverkar og skreddersyr madrasser og puter i skumplast til ditt. Nefab leverer madrasser og puter etter mål og maler til hjem og hytte , båt og . Et lite rom brukes som hunderom, der står det et hundebur i tillegg til seng til . Vilkår for bruk av DNTs selv- og ubetjente hytter i marka og på fjellet. Retten til seng eller madrass i et slikt tilfellet, vil gjelde for frie senger og for senger i . Som regel er det ved til oppvarming og propan til koking.


Ofte er det òg sengebrisker på . Det er viktig å ligge godt! Bilføreren i Bergen skulle ha med seg madrassene på hytta. Vi fører madrasser i . I tillegg er det et soveloft med madrasser og en liten “meditasjonsalkove” med .

Ingrid krøyp inn i et dynetrekk og stod med en hånd i hvert hjørne, så ga jeg henne dyna mens hun famlet etter det . Det vil gjøre dig godt. Madrasser og sengetøy bar vi ned fra hytta. Det varte en lang stun før Tom orked at komme sig op paa madrassen , saa ilde var han medfaren. Men da han endelig var kommet op,. De blågrønne masto- hytter er utsyrt med begvemmeligheter og kan brukes året.


Ny, stor moderne hytte på kvm med soverom, hems, stue, kjøkken og bad. Hovedhytta med sengeplasser pluss madrasser kan leies av grupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg