onsdag 17. april 2019

Maur åte

Maurgift: Swirr maurgift er en sukkerholdig åte som maurene tar med tilbake til tua og dreper tua fra innsiden. Nekter mauren å spise åten bør du forsøke med et annet produkt. Det bør være åte til stede også et par uker etter at siste maur er observert i . Plages du av maur inne er det gjerne svart skogmaur, også kjent som. Forgiftet åte fungerer som et lokkemiddel, slik at du over tid kan få tatt .

Det nytter ikke å drepe én og én maur hvis du skal bli kvitt et. En annen effektiv måte å forhindre maurangrep på innendørs, er å bruke åte. Maur har blitt et helårsproblem i Norge.


Når det blir kaldt utendørs trekker maurene inn og lever i . Denne dronningen blir mor til alle andre maur i reiret og kan leve veldig. Jeg anbefaler åte i pulverform som er lett for mauren å bære med seg. Gift i kombinasjon med å fjerne muligheten for å bygge seg attraktive bol, . Effektivt middel for bekjempning av maur.

Perfekt ved grunnmurer, terrasser, hagestier etc. Middelet er langtidsvirkende. Nettlager Finnes på . Vi gir deg ni konkrete tips om hvordan du blir kvitt maur. Sørg for at det alltid er åte å finne, så maurene fortsetter å komme tilbake hit.


Innendørs er det lurt å bruke en maurlokkeboks med honning- åte på steder der maurene ferdes. Baythion Maurlokkeboks inneholder et aktivt . Når du bekjemper maur , kan det være nødvendig å bruke flere midler samtidig. Oppdager du maur inne, er forgiftet åte effektivt. De siste dagene har jeg oppdaget noen få maur inne og mange ute. Vi prøver en siste gang med åte , og hvis ikke blir det riving av vegger.


Du vet den første vårsola? Den som for alvor lar deg vite at sommeren ikke bare er en fjern drøm. Den lokker maurene frem fra sine vinterdvaler dypt nede i . Nå våkner mauren etter vinterdvalen – og den er sulten.


Har du først fått maur i huset, kan de være vanskelig å bli kvitt.

Spray og åte : Du kan også bruke insektsspray eller legge ut giftig åte for å bli kvitt maurene. Sukkermaur (Lasius platythorax)) kan være uhyre plagsomme om de kommer inn i huset, en tue kan inneholde opptil ti tusen maur. Kontakt Anticimex og få hjelp . Rød skogsmaur er maurene vi finner i store maurtuer i skogen over det meste av Norge. Skogsmaur som forsyner seg av forgiftet åte lagt ut i vinduskarm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg