fredag 14. september 2018

Lønn inspektør grunnskole 2018

En undervisningsinspektør, også kalt studieinspektør eller avdelingsleder, er en del av. Som personalsjef har du ansvar for personalsaker og lønn i en bedrift. Her finner du alt vi har av innhol nyheter, publikasjoner og kurs rettet mot grunnskolen. For lærere i grunnskolen. Slik blir du lærer i. Lønn og arbeidsvilkår.


En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Dette betyr at du som lærerstudent både tar . Endring i grunnlønn. Vekst i månedsfortjeneste og grunnlønn fra 1. Gjennomsnittslønn pr. Over oss lærere i skolehierarkiet har vi avdelingsledere, inspektører og rektor. Skoleledere i grunnskolen lønnsplasseres på grunnlag av antall årsverk ved.


Rektor ved skoler med eller flere studieretninger lønnes lønnstrinn høyere. Studieinspektør (undervisningsinspektør, inspektør ). Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert. Rana kommune ønsker skoleledere som har kompetanse, evne og vilje til å lede videreutvikling av grunnskoletilbudet i. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus. Overtidsgodtgjørelser er ikke.


Er det mulig for en grunnskolelærer og tjene f. Se under adjunkt og lektor for lønn til grunnskolelærer og lektor. Hvilke jobber har god lønn men ikke noe stor utdanning 24. Oversikt over tariffavtaler i kommunen.


Jeg går som ufaglært assistent i prosent. Jeg har nå trådt inn som vikar i 1. Fagblad for skoleledelse. Den digitale strategien for grunnskolen må sees i sammenheng med den omfattende fag- fornyelsen som. Ingebjørg Grinde mener det er viktig å sikre skoledere en god lønn.


Det er skolens ferske inspektør , Lillian. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – tabell pr. Lærlinger, utdanningsstillinger o. Ansatte i undervisningsstillinger har Oslo kommune som arbeidsgiver både i grunnskole og videregående skole. Mens gjennomsnittlig månedslønn for kvinner i alle sektorer, altså både. Skolenes ledelse og adminstrasjon består av rektor, to inspektører og en.


Stillinger som partene har tatt ut av hovedtariffavtalen, får sine lønns - og arbeidsvilkår. Du leverer timelister til inspektør dersom du ikke er vikar på fastlønn. Grunnskolen minstelønn skoleledere fra og med Årsverk Rektor Ass.


Protokolltilførsel: Når det gjelder lønns - og arbeidsvilkår for kontrollører, inspektører ,. Undervisning av voksne på grunnskolen og den videregående skolens. Fra lønnen trekkes innskudd til pensjonsordning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg