onsdag 12. september 2018

Blir man sykemeldt etter åreknuteoperasjon

Metoden gir ofte bloduttredelse i 2-uker etter inngrepet og man bør. Du kan bli kvitt åreknutene med en operasjon. Vanligvis behøves ingen sykemelding , og du får ingen arr. Moderne behandling av åreknuter er vesentlig mindre belastende for deg enn ved åpen operasjon.


Etter endovenøs behandling kan du gå derfra og leve livet ditt som vanlig med det . Kan jeg sole meg etter behandlingen?

Jeg har ikke åreknuter som jeg kan se men har mye sprengte blodkar. Trenger jeg sykemelding ? De fleste som har åreknuter har ikke behov for behandling, men dersom man. Det er så Før- etter åreknuteoperasjon hos oss.


Etter noen måneder blir den til en tynn streng og vil etter hvert forsvinne helt. Av og til benytter vi oss av tradisjonell operasjon med såkalt stripping av venen. Du vil bli innkalt til konsultasjon hos kirurgi i forkant av eventuell behandling. Det blir ingenting igjen i kroppen etter behandlingen, og dette betyr mye for mange pasienter.


I motsetning til mange andre inngrep, er det heller ikke behov for noen sykemelding i etterkant:.

Men på grunn av åreknutene maktet hun ikke å gå særlig mye. Ved operasjon fjernes de syke åreknutene. Ble fortalt at vanlig sykemelding var uke hvis man hadde kontorjobb,. Jeg veit, helt sikkert, at når jeg kommer tilbake blir det fullt kjør, . Svar: Når blodet skal tilbake til hjertet fra beina, blir det transportert.


Den første tiden etter at man har fått fjernet åreknuter er beinet vanligvis . Det skal bli godt å bli kvitt åreknutene, sier Anita Baardseth fra Moelv, pasient. Etter tre graviditeter så har åreknutene blitt mer og mer synlige. Jeg har ingen smerter i hverdagen, men overflaten på beina er stygg, sier Anita.


Tiden med full narkose og to ukers sykemelding er historie. Vi kan nå tilby operasjon av åreknuter med det medisinske limet Venaseal. Dette er en noe dyrere operasjon , men her trenger du ikke bruke støttestrømper etter operasjonen. Selve behandlingen blir utført via et nålestikk i åreknuten ved knenivå,.


Det er vanlig med dagers sykemelding for de som har fysisk belastende . Resultatet vil generelt bli dårligere ved disse metodene desto større blodårene er. Denne vil som regel ikke forsvinne av seg selv etter operasjon. De store åreknutene krever inngrep i narkose eller lokalbedøvelse og påfølgende sykemelding.


Blodårene blir ikke borte, men blodtomme og dermed lite eller ikke synlige.

Vurdering og operasjon for åreknuter. De fleste moderne behandlinger blir gjort i lokal bedøvelse og kombineres ofte for å oppnå varige. Etter laserbehandling bør man være restriktiv med eksponering til sol.


Denne kombinasjonsbehandlingen medfører ofte ikke sykemelding med mindre man har tungt fysisk arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg