mandag 17. september 2018

Dnb postkasse

Dnb postkasse

Høyt hår og boblende kulturliv etterfulgt av krakk og ve: - tallet er. Jeg hadde masse sminke , svære skulderputer og diger hårmanke og . Gjør det komplett med sminke i sterke . Sangkoret Gnist gleder seg til å ta deg med på en reise tilbake til - tallet , tiåret da moten og sminken var crazy, håret stort og musikken kul! En dystopi som kom ut på - tallet og forandret mitt syn på verden.


Både borgerkrigene i Afrika, 11. Temaet var - tallet , og den oppgaven måtte vi bare sette oss skikkelig inn i. Ikke at - tallet er vanskelig å gjenskape med klær, sminke o. Temaet er talls grilldress så det må være så harry som overhodet mulig :-). Dette må være kroneksempelet på forferdelig - talls sminke ! Utstyrt med sminke i sterke farger, blå maskara og en signalrosa.


Sist uke har vi lært oss de tre siste tiårene, vi har vert igjennom sminke , hår og styling på 70- - og 90- tallet. I denne videoen lærer du om hvordan du kan sminke deg til en stilig 70- talls look. Denne perioden har gått veldig . Trinn 1: Legg på liner over øyet. Det glade - tallet ! Hvordan sminke seg som Madonna: 1. Skal du en 80s promenadekonsert og trenger å se den delen?


Her ser du hvordan du . Konturering er ikke normal sminke , det er Hollywood-glam. Sminken har dusere farger, og vi ser at korall er en farge som vil synes mye. Jeg har valgt tallet som mitt tema der jeg valgte glam punk. Et av de mest kopierte uttrykkene i serien er Maddys glitrende sminke.


Hun er den mest populære. Brukte du sminke på - tallet ? Da husker du garantert at . Detaljer fra - tallet er tilbake, som rottehale, hockeynakke og stepp, altså harde. SMINKE : Sterke neonfarger. Om - talls superstjerne, sminkesett.


Dnb postkasse

Kle deg ut som Madonna på - tallet i dette kostymet. Madonna inspirert damekostyme bestående av jakke, jumpsuit, hårbån hansker og belte. The Cure, - tallet og sminke.


Da tiåret begynte var jeg fjortis. Pass på å ikke dus ut for langt opp mot øyebrynet, dette vil da fort se - talls ut. Kostymer Fest Party Utstyr Kake Bake Bryllup Bursdag Ballonger.


Dnb postkasse

Kvinnene på - tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker. Dette matchet resten av antrekket, som var neon-farget, glinsende, og fantastisk! Jeg skal være med å arrangere - tallsparty , det skal være på lørdag, så har liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg