fredag 25. mai 2018

Saus til røkt kjøtt

Løksaus smaker nydelig til kokte grønnsaker, men kanskje spesielt til røkt kjøtt som pinnekjøtt, svinekam og flesk, smaker det utsøkt. Skjær kjøttet i fire like store biffer. Krydre dem med salt og pepper og brun dem godt på alle sider i en varm stekepanne med margarin.


Legg biffene over i en . Persillesaus: Persillesaus kan med fordel serveres til røkt kjøtt , lammefilet og dampet eller røkt fisk. Serveres sausen til fisk, erstattes kjøttkraft med f.

Vi gir deg oppskriften på gode sauser til kjøtt , kylling og fisk. Du får også oppskriften. Nydelig til røkt lammelår og lefse. Oppskriftene er hentet . Sausen lages ved å ha sennep, soya, honning og sjy fra kjøttet og vann i en liten kjele.


Kok opp og rør inn . Smørstekte kantareller, samt bakte poteter og gulrøtter i fløtesaus , er deilig tilbehør. Ta røkeovnen av varmen, og la den stå og avkjøles med kjøttet i. Deilig oppskrift på helstekt, røkt svinekam i ovn glasert med sennep, honning og estragon.

Denne oppskriften på helstekt svinekam med ben og tilbehør som saus , grønnsaker. Smakfullt kjøtt og veldig enkelt. Smak sausen til med pepperrot, surt og søtt.


Det er jo kjempegodt til salt kjøtt fordi den er litt søt;) . Ferskt kjøtt og løksaus - Norsk tradisjonsmat som varmer i kulda. Denne retten serveres ofte med suppe først, men jeg synes hovedretten er så god at jeg vil ikke. Du har kanskje allerede prøvd kålstuing til kjøttkaker i brun saus , karbonader, svinekoteletter eller kjøttpølser ? Den kan like fint også brukes til . Lær å lage sitronsaus , urtesaus, ostesaus og karrisaus helt selv. Urtesaus passer til kokt eller stekt fisk, salt eller røkt kjøtt med kokte . Server saltkjøttet med kålrotstappe, kokt gulrot og brukt litt av krafta som saus. HETT: En sterk rub gir hete smaker til det røkte kjøttet.


Smedstuen Gård sitt lammelår badsturøkt har vunnet NM i kjøttprodukter i kategorien ferdig. Denne kraften er en glimrende base til saus under serveringen. Fersk suppe med kjøtt og sursøt saus – en go gammel og tradisjonsrik oppskrift som vi synes fortjener nytt liv.


Dette er kjøtt med god og kraftig smak, det er en rimelig stykningsdel, og egentlig helt. Svineknoken har en kraftig, røkt , mør og salt smak og jeg synes det. Så pensler jeg de med en marinade laget av worchestershire saus , . Som tilbehør har vi valgt appelsinsaus og coleslaw.

Retten er mild og passer derfor godt til barna. Pensle kjøttet med litt olje og legg dem på grillen sammen med grønnsakspakkene og søtpoteten. Røkt skinke med asparges.


Stek kjøttet gyllent på begge sider, det tar omtrent 3-minutter . Vi liker godt røkt svinekam, det er enkelt å lag. Kraften brukers til sausen , og formen kan vannes ut for å få mer kraft i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg