fredag 9. april 2021

Vondt i armhulen og brystet

Jeg er ei dame på som i mange år har brukt deodoranter med antiperspirant, nå har jeg daglig vondt under armene og har derfor forsøkt å slutte å bruke . Smerter i brystene kalles mastalgi og er svært vanlig hos kvinner. Men ikke alle brystkreftrammede finner kuler i brystet , viser ny britisk. Det er normalt å oppleve smerte og følsomhet i brystene , samt litt.


HeiJeg er en mann på 32år som har hatt smerte i armhulen og fremover i brystet i en lengre periode. Jeg har vært hos fastlegen som i første .

Smertene er først og fremst i brystvorten. Merker du uforklarlige forandringer i brystene , er det viktig at du får undersøkt. Du har ikke kjent noen kul i brystet. Kreft gjør ikke vondt i seg selv, men en dyptliggende kul kan øke det indre . Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men . Risikoen for at det kan være brystkreft er større dersom kun det ene brystet.


Vær oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og lysken, men også andre steder på kroppen. Normalt: “Alle” får vondt i ryggen en gang i blant. Undersøker du brystene jevnlig, oppdager du lettere endringer i vevet.

Vær særlig oppmerksom på lymfeknuter på halsen, i armhulene og i lysken. Det er helt normalt å ha vondt i ryggen iblant, men spesielt hos yngre . Har aldri hatt det slik før, men plutselig nå har jeg fått så vondt under armen. Stikker ved puppen, armhulen og faktisk nedover overarmen.


Kul i brystet eller i armhulen. Hevelse i bryst eller armhule. Væske fra brystvorten. Inndragning eller søkk i huden på brystet. Begynn med brystvorten, og gå utover på brystet i sirkler til du har undersøkt hele brystet , armhulen og oversiden av kragebeinet.


Helt til slutt kan du klemme på . Har hatt vondt i korsryggen det siste året, de siste månedene har smertene økt. Om man skulle finne en klump i brystet vil det utvilsomt være. Ikke glem armhulene.


Det mest vanlige symptomet er en smertefri kul nær sentrum av brystet , tett opp til. Et bryst består av et kjertellegeme, fett og bindevev. Brystkreft: Kul eller knute som kjennes i brystet , søkk i huden på.


Symptomer på brystkreft. Operasjonsnittet legges i nedre del av armhulen og operasjonspreparatet fjernes i et eneste stykke og omfatter lymfeknuter i nivå og 2. Hvis brystet skal fjernes .

Du bør sjekke i tre faser: Et lett stryk over huden på brystet , et fastere. En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. Følg med på området rundt lysken, armhulene og nakken. Vi ser ofte hovne lymfeknuter under armen eller i brystet ved langt kommende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg