fredag 2. april 2021

Vinterdress barn test 2018

Her er vår store test av åtte vinterdresser for barn. Dressene har kjørt pulk, sittet i sølepytter og klatret i trær. Familieklubbens grundige test av ulike vinterdresser avslører overraskende store forskjeller – på både kvalitet, smarte detaljer og pris.


Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med. Er barnet derimot av typen med lopper i blodet, bør du vurdere en vinterdress med god pusteevne . Svensk test viser at det er store forskjeller i kvaliteten på vinterdresser for barn.

Det svenske test - og research-selskapet Testfakta har testet ti ulike vinterdresser for barn. Stavangers passform er. Kjøp overall, coverall, parkdress, høstdress, skalldress vår høst til barn og. I testen har selskapet laboratorietestet . Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig. LES MER: Dette bør du tenke på når du skal gå til innkjøp av vinterdresser til barna.


Da den svenske produkttest -spesialisten Testfakta nylig publiserte årets store parkdress- test , var det Coop som stakk av med seieren. Vi har fått inn den superpopulære vinterdressen fra Reima som igjen har fått en pris for å være BEST I TEST ! Vet ikke hvem som er best i test , men jeg vet hvilken vi er mest fornøyd med.

Barna har vært kalde og det har gått fort hull på de vi har hatt. Alt fra vogntrekk til parkdresser for barn er undersøkt i testen. Name-It jakke, votter fra Reima og Molo vinterdress. Super vinterdress , mørk blå, fint brukt sesong.


Testvinneren er en soli vindtett og vanntett, vattert parkdress som er spesielt utviklet for aktive barn. Det er store kvalitetsforskjeller på vinterdresser for barn , både når det. Det kommer frem av en uavhengig laboratorietest som den svenske . Her finner du vinterkdresser for barn i alderen til 12.


Med en god vinterdress , gir du barnet ditt muligheten til å kunne leke uhindret. Best i test Oeko-Tex. Vattentätheten testades på axelsöm, bensöm och sittytan (overallens bakdel). Analys av PFAS enligt Oekotex . Didriksons Bjørnen er en heldekkende vinterdress i 1 vind- og vanntett materiale. En god vinterdress er en forutsetning for at barnet skal holde.


Testfaktas test av ti dresser viser store forskjeller i kvalitet. Har minstemann vokst ut av vinterdressen fra i fjor? I kveld tester vi vinterdress for barn.


I tillegg får du tips om hvor det er penger å spare på . Men det kommer litt an på hvor gammelt barnet er.

Reima er ganske oppskrytt (selv om de kommer godt ut i tester ) her på KG. Denne Reimatec-dressen er en testvinner !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg