fredag 24. juli 2020

Sunn ovnsbakt laks

Ovnsbakt laks med crème fraîche og dill. Denne retten er kjapp, smakfull og en favoritt også hos barna! Oppskriften holder til store og små.


Denne deilige salaten med ovnsbakt laks lager du på 1-2-3. Vi feirer skulestart med gode tilbod på SPAR. Rask middag med grilla.

Kom innom for ein hyggeleg handel eller få varene levert . Denne gang ble det ovnsbakt laks med hjemmelaget sitronsaus,. Her har du hele middagen i en form. Smak og krydder kan du variere slik kan det bli en ny rett hver . Slik gjør du: Vask sitronen.


Riv kun det gulet skallet av sitron. Rive eller raspe sitronskallet. Pakk ut laksepakkene og server med rømme og en dillkvast over.

Norsk laks , det må vel være verdens beste. Og så lett det er å tilberede. Ofte surrer en lillebroren, altså ørreten i rømme , men laks egner seg . Server gjerne med noen skjeer rømme på toppen. Sammen med kokte poteter og agurksalat blir dette en sunn og . Her er oppskrift på ovnsbakt laks med agurksalat og granateple. Muligheten for varisjon i grønnsakene og . Nå når jeg har fått smaken på Salmalaks klarer jeg ikke å la være å kjøpe Salmalaks når det står laks på handlelisten… Her kommer en . Tenkte å ha ovnsbakt laks og rømmedressing til,men tenker at jeg bør ha noe mer for at vi skal bli mett.


Ingen av oss er glad i salat. Mammas ovnsbakte laks med agurksalat. En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Sprøgrillet hjertesalat er fint tilbehør til ovnsbakt laks.


Skrubb nypoteter og legg i en gryte med vann så det så vidt dekker potetene. Urterømmen lager du enkelt ved å blande sammen rømme og finhakkede urter. Tilsett rikelig med salt (til kg poteter, en håndfull salt) og dill, ta gjerne.

Kombinert med litt laks som var på salg etter langhelgen og litt rømme som var til overs (også fra langhelgen) kom denne retten med pasta med . Vi har brukt norsk laks i denne oppskriften med lime, sitron, appelsin og chili. Drikketips til grillet eller stekt laks med rømme og agurksalat. Hvem husker tida da laks fortsatt var festmat? Strø over krydderblandingen,legg på stykker med smør. Laksestykker rett på.


Finkutt paprika og purre,legg dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg