torsdag 2. april 2020

Strikkemønster på traktorgenser

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger . Størrelse: (1) (4) (8) år. Veiledende pinner, Pinne nr Pinne nr 3½. Takk, enig i at det er et kjempefint mønster ! Garn, Mandarin Medi . Den finnes dessverre ikke for voksne, men den finnes nå også som ulldress for barn. Den populære Traktor-genseren får du i mange farger!


Velg farger og mønster. Denne har stått på, skal strikke lista mi, lenge. Nå var det på sin plass og begynne. Jul og fri fra jobb… hjelpe jo . Gratis oppskrift på traktorgenser. Nille har lagt ut en oppskrift på tøff genser til gutt.


Oppskriften er på norsk. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Du kan også strikke den i annet garn med samme strikkefasthet.


Traktorgenseren er strikket i Drops Merino Ekstra Fine. Det var Alice Ingebrethsen, der fandt denne pin. DROPS Merino Extra Fine (m). Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Jakke med hette og mønster. Str: 1Pinner: ru. Vi hjælper med strikkemønster på traktorgenser her. Vi har rigtig mange strikkeopskrifter og alt hvad du skal bruge for at forstå dem.


Denne Pinnen ble oppdaget av Jana Fejfarová. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Her har jeg strikket traktorgenser fra Sandnesgarn(legger ved link til mønster nederst i innlegget). Buksa er laget av meg -med maskeantall fra KlompeLompe.


Er det mulig å få tak i den oppskriften på traktorgenseren ? Dette er akuratt den typen traktor mønster jeg er på jakt etter. Mønster fra Sandnesgarn (gratis).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg