mandag 11. mars 2019

Hepatitt b

Bildet er fra verdens vakreste løkpark, Keukenhof i Nederland. Saka held fram under bildet ). Klikk på bildet for å se det i full størrelse. Fine, inspirerende bilder og nyttig informasjon. Bilder haben vor kurzem auf instagram.


Hepatitt b

Lokalitet Hobro, Hostrup grusgrav. Vi har enda ingen bilder av denne. Funndata i Artskart. Du broderer kun en del av motivet. Størrelse ca 35xcm.


Den inneholder blant annet et planteregister med bilder av 4planter . Eller tar jeg gruelig feil? Påskeliljer er vel gule, mens pinseliljer er hvite? Bildet viser noe jeg alltid har betraktet som pinseliljer , skriver Per . Eldre bilder i kategori: Marka - sommer.


Hepatitt b

Opphavsrett: Narve Brattenborg. Med hvite pinseliljer så klart,hvis en absolutt må pynte. Pinseliljer ved Frønsvollen. Den vakreste av pinseliljene. Nydelige pinseliljer og nydelig bilder ! Härligt med dina vårliga bilder , nu dröjer det inte länge, så är vi där . Finnes det noe søtere en ekte pinseliljer ? Fine bilder av det som blomstrer i hagen din, fint med pinseliljer til pinse.


Referere til dette bildet andre steder på foto. Det vil da bli automagisk laget en link. Kort med motiv av pinseliljer. De sto tett i tett og det var vanskelig å komponere bildet.


Hepatitt b

Valgte til slutt denne varianten hvor mange av de andre ble rotete komposisjoner. Narsisser er fellesnavnet på det som vi kaller påskeliljer, pinseliljer , tasetter og alle de andre sortene som er mer eller. Enkelte bilder er nesten skarp rosa. Fotoalbum med bilder fra blomstringen i Slottsparken. Hvert år dyrkes det fram tusenvis av . Foto : Liv Osmundsen, Det kongelige hoff.


Røisli, Sigurd Bernhard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg