torsdag 14. mars 2019

Grove vafler med banan

Disse vaflene er uten egg, men likevel kjempegode! Vi inngikk et kompromiss og endte opp med grove vafler laget på havregryn og sammalt hvete. Vi fant frem det vi hadde av pålegg mens . Prøv grove vafler i matpakken istedenfor brødskiver. Fotograf:Synøve Dreyer.


Legg til nedlastning Fjern fra nedlastning.

Grove frokostvafler. Prøv denne oppskriften og bli overbevist. Lindas sunne og grove havrevafler holder seg saftige og gode lenge, og kan fylles med alt av pålegg.


Havrevaflene er geniale i matpakka eller til frokost! Axel, år Har du lyst å lage grove vafler , er dette hva du trenger for porsjoner. Sprø og supergode vafler, og tips til nye måter å lage vafler på.


Oppskriften er inspirert av matprat. GROVE VAFLER : Lag en matpakke med grove vafler , grønnsaker og frukt.

Bacon vafler en opskrift fra Alletider kogebog. Du kan gjøre de sunne ved å tilsette havregryn, og grove vafler kan være . MatPrat - Pizzavafler. Av og til er det godt å kunne spise det til frokost eller lunsj og da synes jeg det er godt at det er litt mer mat i de, derfor bytter . Fyll dem med litt grønt . Matvafler med sesamfrø og kokos - Lev med diabetes. Vafler av Hilde Ahlsen. Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på.


Sunne og enkle vafler med cottage cheese - LINDASTUHAUG. Her har vi på en enkel måte erstattet egg med kaldt vann. Server vaflene med rømme, syltetøy, . Disse har jeg kalt for litt sunnere, grove vafler med . Enten du velger fine eller grove vafler – sørg for å velge det beste jernet, . Naturlig søte, proteinrike og grove havremuffins som eg har valgt å kalle frukostmuffins, . Tre oppskrifter på vafler på vaffeldagen!


Her finner du oppskrifter på gode vafler. Visste du forresten at du kan lage litt grove vafler som ikke er søte? Opprinnelig kilde til oppskriften er Matprat.

Det er nesten slik at. En enkel middagsvariant i en travel . MIDDAG: Hvem har sagt at man ikke kan spise vafler til middag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg