torsdag 18. mars 2021

Wok med laks og pesto

Wok med laks og pesto

Nå kan det være wok ! For familien på farten – her er en herlig, rask laksewok med nudler, og pesto som ekstra smakssetter. En perfekt middag for familier på farten. Denne retten er en herlig, rask laksewok med nudler og pesto som er enkel å lage og smaker nydelig. No er helga rett rundt hjørnet igjen, og eg har eit middagstips som kanskje kan friste til søndagsmiddagen?


Wok med laks og pesto

Laks med wokede grønnsaker . Start med å koke poteter. Smør pesto på laksen , og stek i litt smør, margarin eller olje. Utgangspunktet for denne retten er Salmalaks, men du kan selvsagt benytte annen fersk eller frossen (opptint) laks.


Av grønnsaker tar du det . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Før skulle det være pesto på nesten alt – og mange gikk litt lei av pestoen. Jeg bruker fortsatt mye pesto , og når jeg . Oppskrifter for deg som ikke har spist krabbe og for krabbeelskeren. Prøv for eksempel ovnsbakt laks med pesto , bønner og knas av parmaskinke.


Mørbrad i wok med blomkål og peanøtter 62. Skjær laksen i serveringsstykke og legg dem i en smurt ildfast form. Pensle laksestykkene.


Kombinasjonen av laks , soya, sesamolje og ingefær er helt nydelig! Wok er også fantastisk for å få i store og små nok grønnsaker! LAKS MED WOKEDE GRØNNSAKER OG KOKOSSAUS. Wok med steinbit og eggnudler. Grønnsakene kan byttes ut med en pakke wokgrønnsaker på travlere dager.


Mens laksen står i ovnen kok pasta som anvist, hell av vannet og tilsett olje. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for . Orientalsk curry wok.


Asiatisk wok med strimlet svin. Silje Kathrin Grønbeck. I denne oppskriften med laks og pasta brukes pesto som smakstilsetning. En god og lekker rett som er enkel å lage.


Skaun ungdomsskoles meksikansk potetvaffel med laks. Eksotisk wok med reker. Smioden skoles pasta med laks , grønnsaker, pesto og mozzarella. Mikset med dine favorittgrønnsaker kan retten varieres i det uendelige.


Her finner du oppskrifter av SALMA laks til alle anledninger, og gode tips til. Marit Bjørgens pasta og laks med kremet pesto - Godfisk. I tillegg eksperimenterte hun med fiskewok , som også falt i smak,. Slik gjør du: Rens og finhakk løk, rens og press hvitløk.


Wok med laks og pesto

Stek løken til den er myk i en panne med olivenolje, og tilsett hvitløk. Stek til løk og hvitløk er blanke. Laksen kan ligge i marinade noen timer eller legges direkte i ovnen dersom du ikke dårlig tid.


Legg wokgrønnsakene på en tallerken, ha på litt soyasaus og legg laksen over – enten. For familien p farten her er en herlig, rask laksewok med nudler, og pesto som ekstra smakssetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg